19 Mayıs 2012 Cumartesi Saat 08:32

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
4 Günüdür Kayıp
03 Temmuz 2010 Cumartesi Saat 13:33
DİYARBAKIR- Daha önce bir çok kez evden kaçan Zihinsel engelli Keziban Uslu (21), 4 gün önce abisi işten eve gelince normalde evden kaçmasın diye sürgüsü çekilen kapının sürgüsünü açık unutunca

DİYARBAKIR- Daha önce bir çok kez evden kaçan Zihinsel engelli Keziban Uslu (21), 4 gün önce abisi işten eve gelince normalde evden kaçmasın diye sürgüsü çekilen kapının sürgüsünü açık unutunca evden çıkarak kayıplara karıştı. Şehitlik mahallesinde 35. sokaktaki evinde kızından gelecek bir haberi bekleyen baba Fahrettin Uslu, yetkililerden yardım istedi.

21 YAŞINDA

Zihinsel engelli kızı Keziban’ı(21) arayan bana Fahrettin Uslu, kızının 4 gündür kayıp olduğunu belirterek başına kötü bir şeyin gelmesinden korkuyorum dedi. Kızını bulmak için çalmadık kapı kalmadığını belirten baba Fahrettin Uslu, kızının kötü emelleri olan insanların eline düşmesinden korktuğunu söyleyerek şöyle konuştu.

4 GÜNDÜR KAYIP

"4 gündür kızım kayıp. Daha öncede birçok kez evden kaçtı ama ertesi gün yine buluyorduk. Ama bu seferki çok uzun süre oldu. Polise gittim. Hala haber alamadım. Kızın genç bir kız olmuş. Başına kötü bir şey gelmesinden çok korkuyorum. Kötü insanların eline geçmesinden korkuyorum. Allah rızası için bulanların 0535 877 7547 numaralı telefona haber vermelerini istiyorum. Yetkililerin bana yardım etmesini istiyorum."

Bu yazı toplam 233 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı