12 Şubat 2012 Pazar Saat 11:38

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Yarım saat yürüdüm”
15 Mart 2010 Pazartesi Saat 12:16
Mağusa hastanesinde engelliler için ayrılan araç park yerinde idare amirinin aracını gören vatandaş isyan etti:

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde engelliler için ayrılan araç park yerine bırakılan arabayı idareye şikayete giden vatandaş, arabanın idare amirine ait olduğunu öğrenince şok oldu.
    Fizik tedavi için hastaneye giden engelli vatandaş Zeka Enver arabasını park edecek yer bulamadı. İngiltere’de uzun yıllar yaşam süren ve tüm AB ülkelerinde geçerli “engelli araç park kartı” bulunan Enver, Gazimağusa Hastanesi’nde mağdur duruma düştü.
   Zeka Enver yaşadığı olayı “imam yellenirse, cemaat ne yapsın?” sorusuyla özetledi ve başına gelenleri anlattı:
“Park yerine gittiğimde her yer doluydu. Engelliler için ayrılan park yerleri de doluydu. Arabamı 200 metre uzağa yol kenarına park edip tam yarım saatte hastanenin giriş kapısına yürüyerek gidebildim. Görevliye ‘beni idare amirine götür şikayet edeceğim’ dediğimde bana ‘amca şikayete gitme engellilerin yerinde park edilen arabanın biri de idare amirinindir’ dedi. Ben de görevliye ‘idare amiri  her halde engelli biri’ dedim. Bana ‘yok engelli değil’  cevabı verilince  bu nasıl idarecilik deyip isyan ettim. Ülkemizde idareciler engellileri düşünmezse diğer vatandaşlar nasıl düşünecek?.”

Kayank.kibrisgazetesi.com

Bu yazı toplam 119 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı