11 Şubat 2012 Cumartesi Saat 17:37

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ailece Hastalar
12 Mart 2010 Cuma Saat 11:09
5 yıl önce geçirdiği trafik kazasından sonra sara hastalığına yakalanan ve 6 ay önce 9 yaşındaki kızı Meryem'i kaybeden baba Muhsin Gergen çareyi Şanlıurfa'ya gelmekte buldu.

Daha önce İstanbul’da ikamet eden Kastamonu doğumlu 33 yaşındaki Muhsin Gergen, 29 yaşındaki eşi Ayşe Gergen ile çocukları İsmail ve Rabia’yı yanına alarak yollara düştü.

5 yıl önce geçirdiği trafik kazasından sonra sara hastalığıyla mücadele veren Muhsin Gergen 6 ay önce ilik kanserinden kaybettiği kızı Meryem’in acısıyla yaşadığını ve yardım için çalmadık kapı bırakmadığını söyledi.

VALİ 50 TL VERDİ

2 yıl önce ilik kanserinden dolayı Gazi Üniversitesi Araştırma ve Eğitim Hastanesi’ne yatırdığı kızı Meryem için çalmadık kapı bırakmayan baba dönemin Ankara Valisi’nden yardım talebinde bulunduğunu belirterek ‘‘Dilenciymişim gibi vali bana 50 tl verdi. Ben bu 50 tl ile çocuklarıma ilaç mı alayım kendimi mi tedavi edeyim? 50 tl yi valinin masasına bırakıp geri döndüm.’’ diye konuştu.

2 GÜNDÜR AÇIZ

Şanlıurfa’ya yaşayan ablasından yardım almak için geldiğini belirten 29 yaşındaki Ayşe Gerger, ‘‘Ablam bile bizi istemedi. İki gündür dışarıda aç susuz geziyoruz. Yetkililerden bir yardım bekliyoruz, çalmadık kapı bırakmadık, kaymakamlara, milletvekillerine kadar çıktık, eşim hasta aç susuz geziyoruz, biri yardım eli uzatsın.’’ Şeklinde konuştu.

DÜŞTÜĞÜM DURUMDAN DOLAYI İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİM

6 ay önce kızı Meryem’i kaybeden baba geriye kalan, sara hastası ve zihinsel engelli kızı Rabia’yı ve 3 yaşındaki oğlu İsmail’i kaybetmekten korkuyor. 5 yıldır göçebe hayatı yaşadığını belirten Muhsin Gergen, çaresizlikten intihara teşebbüs ettiğini ifade etti.

EV SAHİBİNE YALAN SÖYLEDİM

İstanbul’da kâğıt toplayarak yaşamını sürdüren Muhsin Gergen annesinin de kanser olduğunu ve Ankara’da bir hastanede tedavi gördüğüne değinerek, ‘‘Kime gitsem biletimi kesip beni başka bir memlekete gönderiyorlar, hiç kimse yardımda bulunmuyor, iki aydır ödeyemediğim kira parası yüzünden ev sahibine Şanlıurfa’ya eşimin ablasını ziyarete gidiyoruz , bir daha geleceğiz diyerek ev sahibini kandırdım.’’ dedi

Kaynak.şanlıurfahaber.com

Bu yazı toplam 137 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı