AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen, İl Özel İdaresi Eğitim Bilimleri Uygulama Bölümü Rehberlik Eğitmeni Zehra Kurnaz tarafından Halk Eğitim Merkezi'nde, '
Engelli çocuğu bulunan ailelere yönelik konferans düzenlendi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen, İl Özel İdaresi Eğitim Bilimleri Uygulama Bölümü Rehberlik Eğitmeni Zehra Kurnaz tarafından Halk Eğitim Merkezi'nde, ''Engelli çocuklara sahip ailelerin yaşadıkları duygusal süreçler ve bu ailelerin gereksinimlerini belirleme'' konferansı yapıldı.
Konferansın açılış konuşmasını AK Parti Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı Emine Binnur Karaca yaptı.
Daha sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, engellilerin AK Parti iktidarı döneminde sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman farklı ortam ve zamanlarda hatırlandıklarını dile getirdi.
Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman da katıldı.
Engelli derneklerinin başkanları, engellilerin bu tarz bir organizasyonla ilk defa karşılaştıklarını ve çok memnun kaldıklarını iletti.
Bu yazı toplam 145 defa okundu.