Alişan`dan görkemli konser
Hamburg`un Wilhelmsburg semtinde yeni açılan Class Etkinlik Merkezi`nde bir konser veren ünlü sanatçı Alişan bir kez daha sevenlerinin gönlünde tah
HAMBURG - Sahnede birbirinden güzel eserlerini seslendiren genç sanatçı, masa masa dolaşarak hayranlarıyla resim çektirmeyi de ihmal etmedi. Zaman zaman kıvrak parçalarla ve halaylarla inleyicilerini coşturan Alişan, Hamburg sık geldiğim ve benim için özel bir şehir. Konsere geldikçe burada yaşayan akrabalarımı da görme fırsatı buluyorum dedi. Yılsonunda yeni albümünün piyasaya çıkacağını söyleyen Alişan, Albümümde altyapısı pop olan arabesk, anonim türküler ve Kürtçe halaya yer verdim. İbrahim Tatlıses`ten bir parça aldım, bir eser daha bekliyorum. O da bitince albümü sevenlerime sunacağım dedi. Almanya`da gördüğü ilgiden mutlu olduğunu dile getiren ünlü sanatçı. İlk kasetimin çıktığı dönemlerdeki gibi bir ilgi yok tabii. Fakat Almanya`da daha fazla ilgi görüyorum. Çünkü onlar beni Türkiye`dekiler gibi her zaman görmüyorlar dedi.
GELİN ADAYI HAMBURG`DAN BİLE OLABİLİR
Başrolünü oynadığı Cennet Mahallesi isimli dizinin kendisi için oyunculuk açısından okul olduğunu söyleyen Alişan, Dizide oynayan sanatçıların hepsi dev isimler. Onlardan çok şey öğrendim ve adeta bir aile olduk. Dizi bana çok şey kattı dedi. Türkiye`de gündem olan Kürt açılımına da değine sanatçı, Bir an önce bu sorunun bitmesini istiyorum dedi. Ne zaman evleneceksin? diye soran hayranlarına cevap veren Alişan, Her şey kısmet. Ufukta henüz bir şey yok ama kısmetim Hamburg`da bile olabilir dedi. Konseri izlemeye Bremerhaven kentinden gelen bedensel engelli yazar ve terzi Şerife Yeşilçiçek sanatçıya kuliste diktiği kıyafetleri Alişan`a göstererek İbrahim Tatlıses`le iletişim kurmasına yardım etmesini rica etti. Yeşilçiçek kendi hayatını anlattığı Bir Ölüm Gecesinin Kroniği isimli kitabını sanatçıya hediye etti.
http://www.postgazetesi.com/c/ho.asp?id=14920
Bu yazı toplam 292 defa okundu.