22 Mayıs 2012 Salı Saat 09:50

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANKARA Yenimahalle Belediyesi Bed. ENG. GÜCÜ 2 İSTANBUL Özürlülerspor 0
27 Aralık 2011 Salı Saat 01:02
Ankara - Yenimahalle Batıkent Sahası'nda oynanan maçı Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR, Belediye Başkan Vekili Başar

BAL,Belediye Başkan Yardımcısı ve Ampute Futbol Kulübü Başkanı Şenol BALABAN,Başkan Yardımcısı Erhan ARAS,Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut BOLATCAN,Belediye Basın Danışmanı Zeynep BOZKURT, Yenimahalle Belediyesi Bed.Eng.Spor Genel Sekreteri Garip İNAL,Türkiye Bed.Eng.Spor Federasyonu Ampute Futbol Sorumlusu Elvan UĞURLU,Ampute Futbol Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Halil İbrahim KÖPRÜLÜ,TRT'den Cem ÇINAR,İstanbul Özürlülerspor Başkanı Ahmet KORKMAZ,Genel Sekreter Ali KALKMAZ,Kulüp Müdürü Nail KARABULUT,Genel Kaptan Remzi ÖZCAN,Ampute Futbol Gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ ile çok sayıda taraftar izledi.
Ankara Yenimahalle Bed.Eng.Gücü ile İstanbul Özürlülerspor arasındaki maçı Saadettin COŞKUN,Mehmet HİMYERİ ve Mehmet EROL üçlüsü yönetti.Çok zevkli geçen müsabakada Ankara takımı İlk yarıda FATİH ,ikinci yarıda RAHMİ'nin attığı gollerle İstanbul Takımını 2-0 yendi.İSÖS'ün kalecisi MERT 4 gollük şutu kurtarırken farkı da önlemiş oldu.Yenimahalle bu skorla ligi namağlup lider bitirirken İSÖS 5,oldu.
Maçtan sonra konuşan İSÖS Başkanı Ahmet KORKMAZ, " Yenimahalle Belediye Başkanı Fethı YAŞAR'a misafirperliklerinden dolayı teşekkür etti Ampute futboldaki örnek çalışmalarınızın diğer illere de yayılmasını diliyorum " dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR 'da TRT  mikrofonlarına yaptığı konuşmada "Ampute futbola yatırımlarımız artarak devam edecektir,her iki takım oyuncularını ve yöneticilerini kutluyorum,3 mart 2012 de başlayacak 2.yarıda da TRT 'nin yeniden canlı yayına geçmesini arzu ediyorum" dedi.
Bu yazı toplam 198 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı