03 Eylül 2010 Cuma Saat 23:12
Sitenizesayac.com
Basın ve Yayın Haber Siteleri
haberler Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARIKAN: ENGELLİLERİMİZ ARASINDA AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ
08 Şubat 2010 Pazartesi Saat 19:16
Çukurova Belediye Başkanı Arıkan:"Engellilerimiz arasında hiçbir ayrım yapmayız"

Engelli Sporcuların Çukurova Belediyesi'yle ilgili yaptıkları açıklamalara yanıt veren Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, kamuoyunun yanıltılmaya çalışıldığını belirterek, engelli dernek, spor kulübü ve vakıflar arasında ayrımcılık yapmayacaklarını söyledi.

Bu konuda Genç Engelliler Spor Kulübü yönetici ve üyelerinin geçtiğimiz Cuma günü belediye önünde yaptıkları açıklamaya değinen Çukurova Belediye Başkanı Arıkan, "Adana'da 20'ye yakın engelliler derneği ve spor kulübü var. 20-30 üyesi olan bir derneğe arsa tahsis etmemiz, onlara imtiyazlı davranmamız söz konusu değil. Ben tüm engelli bireylerimizin belediye başkanıyım. Her kesime eşit davranmak durumundayım. Bir tarafa arsa tahsis edip diğer tarafa sırtımı dönemem. Mevcutta faaliyet gösteren tüm engelli derneklerine de ayrı ayrı arsa tahsis etmem mümkün olmayacağına göre bu derneklerimizin tamamının yararlanabileceği bir tesisin yapılması ana hedefimizdir" dedi.

Arsa tahsisiyle ilgili kararın bir meclis kararı olduğunu ve meclis kararlarına herkesin uyması gerektiğini hatırlatan Başkan Arıkan, daha sonra şunları söyledi :

"Bizim engelli vatandaşlarımıza bakış açımızı herkes biliyor. Biz belediye olarak (Çukurova'nın engellilerin engelsiz yaşadığı bir kent) olmasını istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızla ilgili olarak büyük projelerimiz var. Sadece bir kesimin değil tüm engelli bireylerimize hitap edecek projelerin alt yapı çalışmalarını hazırladık. Yakında bunları kamuoyuyla paylaşacağız"

Kaynak.yeniadana.net

Bu yazı toplam 109 defa okundu.
Bookmark and Share
Aziz SÖKMEN
Açıklamalar gerçeği yansıtmamış
Bu gençlere Başkan kendisi söz verdi, 20-30 18 yaş altı sporcusu var bu kulübün ve ben gönüllü olarak destek veriyorum yapıyı çok iyi biliyorum, Yıldıay ARIKAN bu gençlere daha önce söz verdi ve bu sözü basının önünde verdi, şimdi kamuoyunu yanıltıyor. Bu Başkana hiç yakışmadı. Söz vermek zorunda değildi.
18 Şubat 2010 Perşembe Saat 22:17
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı