Türkiye Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği (BEDD) ile Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu sevenlerinin
Türkiye Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği (BEDD) ile Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu sevenlerinin 'Her Engel Önce Barış Sonra Sevgi ile Asılır' adlı ortak projsiyle bedensel engellilere yardım eli uzatılacak.
Türkiye Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği ile trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun sevenleri önemli bir projeye ortaklaşa adım atıyor. Barış Akarsu'nun hayranları ve BEDD arasındaki çalışmada bedensel engelli çocukların hayatlarına dikkat çekiliyor. Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Demirel, projenin Türkiye'nin görünmeyen yüzüne ışık tutacağını söyledi. Demirel, "Barış'ın dönüşü hayat veriyor. 29 Haziran 1979-4 Temmuz 2007 yılları hüznün adıdır. Bir Barış kesiti ve
baharında bir yasamın hazin sonu. Zonguldak'ta başlayan yaşamın filizi, Bodrum'da trafik canavarının acımasızlığında son bulur. 'Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek' son derece düşündürücü ikinci albümü, 'Yalan Dünya' ve 'Kayboldum' parçalarını aklıma gelirken hüzne boğar beni. Barış Akarsu sevgisi Barış'ı sorgular, barısı daha, daha bir arar ve onun dönüsü için gönülleri, kalpleri birleştirir. Büyüyen Barış sevgisi ile artık hayatlar kurtarmaya, Barış'ı dünyaya yaymaya ant içerler. Barış artık sevenlerin gücü
ile geri geliyordu ve bunun ilk adımları sevgiden yana atılıyordu. Deniz Toksoy, Barış'ın sevgisini ve sevenlerinin gücünü derneğimize Akarsu ailesi ve sevenleri adına 'Her Engel Önce Barış Sonra Sevgi ile Asılır' projesi ile getirir. Bu proje Barış ruhunda ve Barış sevgisinde engelli kardeşlerimizin yaşamlarına farkındalıklar sağlayarak hayat vermeyi amaçlamaktadır" dedi.
MİLYONLARCA BARIŞ AKARSU HAYRANI DESTEK İÇİN SIRAYA GİRDİ
Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği ile Barış Akarsu sevenlerinin ortaklaşa çalışma yaptığı proje ile Türkiye'deki binlerce bedensel engelli çocuğa yardım eli uzatılacak. Bu projeye destek vermek için herkesin hazır olduğunu belirten BEDD Başkanı Kemal Demirel, "Barış'ı sevenler ve Barış gönüllüleri artık her yerde engelli kardeşlerimiz ve derneğimiz için mücadele ediyorlar. Engelli kardeşlerimize hayat vermek için ülke genelinde sevgi ve Barış'tan yana örgütleniyorlar. Şimdi Barış ve sevgide engelleri
aşma zamanı. Gelin hayatı birlikte yaşayalım ve Barış'ın sevgisinde engellilerin umudu olalım. Barış sevgi ile güçlenir, sevgi ve Barış ile mutluluğa ulaşılır. Barış ve Barış'ın sevgisiyle kelebekler özgür olacak" dedi.
Barış Akarsu'nun yurt içindeki ve yurt dışındaki milyonlarca hayranı bu önemli projeye destek vermek için adeta birbiriyle yarışıyor. Projenin Türkiye'nin örnek projeleri arasında yer alması bekleniyor.
Bu yazı toplam 202 defa okundu.