22 Mayıs 2012 Salı Saat 11:13

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bartın İl Genel Meclisi Otistik Engelli Çocukların Eğitim Merkezi binası
06 Şubat 2012 Pazartesi Saat 20:16
Bartın İl Genel Meclisi Otistik Engelli Çocukların Eğitim Merkezi binası hakkında görüşmelere başladı.

İl Genel Meclisi Şubat ayı 3. birleşimde Otistik Engelli Çocuklara Eğitim Merkezi binası yapılması konusunu komisyona havale etti. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Tuzcular köyü mevki üzerinde bulunan araziye Otistik Çocuklara Eğitim Merkezi amaçlı bina yapılmasının gündemde olduğunu açıkladı. Çocuklarımızın gerçekten eğitim şartlarına günümüze uygun eğitim merkezine ihtiyacı var. Bu anlamda da eski Tuzcular köyü mevkiinde eğitim için kullanılan arazimiz vardı. Bununla ilgili 'nasıl bir çalışma yapacağız?' Eski eğitim binalarının yıkılması gerekiyor. Binanın yıkılma sebebi ise çürük, çatlaklık ve çatıda da göçme olması nedeniyledir. Daha sağlam bina yapılması uygun olur. Teknik raporda da bildirdiği gibi okul binasında bir tehlike arz ediyor. Konu hem akçeli bir konu, hem de eğitim ile ilgili olduğu için dosyanın Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna ve Plan Bütçe Komisyonu'na havalesini oylarınıza sunuyorum" dedi.
Yapılan oylama sonucunda gündemin 3. maddesi olan "Otistik Çocuklara Eğitim Merkezi" oy birliği ile Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ve Plan Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

Bu yazı toplam 88 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı