22 Mayıs 2012 Salı Saat 11:16

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başarılı bir operasyonla felç kalmaktan kurtuldu
20 Temmuz 2011 Çarşamba Saat 19:48
Akşehir’de kiraz ağacından düşen genç kadın Akşehir Devlet Hastanesi doktorlarından Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı İsmail Hakkı Korucu’nun

gerçekleştirdiği operasyonla felç kalma riskinden kurtuldu. Meram Tıp Fakültesi’nden Akşehir Devlet Hastanesi’ne geçtiğimiz mart ayında atanan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı İsmail Hakkı Korucu’nun gerçekleştirdiği ameliyatla kiraz ağacından düşen 38 yaşındaki genç kadın felç riskinden kurtuldu. Geçtiğimiz Cuma günü kiraz toplarken kiraz ağacından düşen 38 yaşındaki Serpil Yenioğlu’nun bel omurunda kırıklar meydana geldi. Daha sonra Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kadına müdahale yapıldı. Önceki dönemlerde bu tip ameliyatları beyin cerrahları gerçekleştiriyordu. Meram Tıp Fakültesi’nden Akşehir Devlet Hastanesine geçtiğimiz Mart ayında atanan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı İsmail Hakkı Korucu gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olduğu için ameliyata kendisi girdi. Akşehir’de ilk kez bir ortopedistin bu tip bir ameliyat gerçekleştirdiğini belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı İsmail Hakkı Korucu "hastamız Cuma günü hastanemize getirildiğinde bel omurunda kırıklar tespit ettik. Daha önce bu tip ameliyatlar hakkında bilgim olduğu için Cumartesi günü gerçekleştirilen ameliyata ben girdim. Hastamızın durumu ağırdı ve felç kalma riski çok yüksekti.  Üç buçuk saat süren ameliyatın ardından şu anda hastamız ayağa kalkabilmektedir. Tetkikleri tamamlandıktan sonra hastanemizden taburcu olacaktır."dedi. 

Bu yazı toplam 646 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
ali toros
allah herkezi ehline düşürsün
böylesine hassaz birameliyatta gösterilen emek caba ve başarıyıkutluyor hastaya acilşifa doktorumuza başarılar diliyorum
16 Kasım 2011 Çarşamba Saat 15:12
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı