Besni Anadolu Sakatlar Derneği ve Besni Halk Eğitim Merkezi tarafından 29 Nisan 2012 tarihinde engelli vatandaşlara yönelik yapılacak engelli memur sınavı için sınav öncesi kurs açılıyor.
Anadolu Sakatlar Derneği ve Genel Merkez 2. Başkanı Ömer Arslan, 29 Nisan 2012/linkz> tarihinde engelli memur sınavı/linkz> yapılacağını belirterek "Biz de engelli kardeşlerimizi sınava/linkz> hazırlamak amacıyla böyle bir kurs/linkz> açıyoruz" dedi. Kayseri Genel Merkez ve Besni Şubesi bünyesinde açılacak kursa tüm engelli vatandaşların/linkz> katılabileceğini anlatan Arslan, şöyle konuştu/linkz>: "Kurs/linkz>, 2012/linkz> eğitim/linkz> öğretim yılı 2. döneminde başlayacak ve sınav/linkz> tarihine kadar devam edecek. Kursa katılmak isteyen engelli vatandaşlar/linkz> 1 öğrenim
belge fotokopisi, 1 engelli rapor fotokopisi, 1 adet kimlik fotokopisi ve 1
resimle derneğimize başvuru yapabilirler. Bu sınav/linkz> engelli kardeşlerimiz için büyük bir fırsattır/linkz>
ve bunu iyi değerlendirmek/linkz> gerekir. Bunun bilincini engelli kardeşlerimize aşılamak için böyle bir kurs/linkz> başlatıyoruz. Kursa, milli eğitimden/linkz> öğretmenler katılacak. Türkiye genelinde 20 bin engelli vatandaş/linkz> memur olacak. İnşallah, Besni'den de engelli memur çıkar" dedi.
Bu yazı toplam 378 defa okundu.