23 Mayıs 2012 Çarşamba Saat 11:12

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu Sesi Duyun!
27 Ağustos 2009 Perşembe Saat 12:17
Engelli Hatice Dede'ye eski kaymakam İsmail Kaygısız sahip çıkmış eğitim almasını sağlamış, evinin yolunu ise yaptırmaya başlamıştı.

Kaymakam Kaygısız'ın yol hizmeti ise yarım kaldı. Engelli Hatice Dede, yeni kaymakamdan hizmetin bitirilmesini istiyor.

Çaycuma'ya bağlı Veliköyü Miyeseller mahallesinde oturan Engelli Hatice Dede (20), eski Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız'ın da desteğiyle Halkeğitim Merkezinde açılan Okuma Kursunu bitirdi. Engelli olduğu için Hatice Dede'ye kursa gidebilmesi için araç tahsis eden eski Kaymakam Kaygısız, Muhtar Orhan Pınar'ın girişimiyle, evinin toprak yolunu da beton kaplanmaya başlamıştı. Kaymakamlık o dönemde 200 torba çimento vererek yolun yapımına katkı sağlamıştı. Ancak tayini çıkan Kaygısız'la beraber yol da yarım kaldı. Şu an Açık İlköğretim Okulunu okuyan Hatice Dede; “Eski Kaymakamımız benim eğitim alabilmem için maddi manevi desteğini esirgemedi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tayini çıktığı için beton yapmaya başladığı evimin yolu da yarım kaldı. Yeni kaymakamımızdan bu hizmetin bitirilmesini rica ediyorum.”dedi.

Engelli Hatice Dede'nin evine giden yaklaşık 150 metrelik yolun yarısı betonla kaplıyken diğer yarısı da halen toprak yol olarak durmakta. Yaklaşmakta olan kış mevsimiyle çamura dönüşecek olan bu yoldan Engelli Hatice Dede geçerek eğitim almaya çalışacak. Yetkililerin bu konuya duyarlı olması beklenmekte. 

Bu yazı toplam 153 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı