Bursa'da otizm hastası olarak dünyaya gözlerini açan 2 yaşındaki Yağız Emre Çiçek, tedavisinin yapılmaması halinde özürlü olarak yaşayacak... Şimdi yardım zamanı!
Bursa'da otizm hastası olarak dünyaya gözlerini açan 2 yaşındaki Yağız Emre Çiçek, tedavisinin yapılmaması halinde özürlü olarak yaşayacak... Şimdi yardım zamanı!
Yağız Emre Çiçek henüz 2 yaşında ve atipik otizimli bir yavru kartal...
Yağız'ın zekâsında sorun yok, sadece normal çocuklar gibi öğrenemiyor ve eğer hemen eğitime alınıp, yoğun bir şekilde eğitime tabi tutulursa otizmi yenen mucize çocuklardan biri olma şansı %90...
Evet tam %90!
Ancak Yağız'ın ailesinin ekonomik durumu bu eğitimi karşılamak için yeterli değil ve açtıkları yardım kampanyası henüz istenen boyuta ulaşmadı...
Bursa'da yaşayan ve tedavisi İstanbul'da Şişli ve Beşiktaş'ta bulunan özel merkezlerde yapılacak
Yağız'ın iki yıllık eğitim masrafı toplam 120.000 TL...
Bu paranın şimdiye kadar toplanan bölümü ise sadece 11.400 TL...
Tedavi sürecinde en önemli etken zaman...
Çünkü Yağız'ın gelişimi için çok önemli olan bu eğitimin 3 yaşına kadar tamamlanmış olması gereken bir bölümü bulunmakta.
Bu küçük yavrunun otizm ile savaşını kazanması için şimdi şansı var. Fakat her geçen gün bu şans maalesef azalıyor.
Valilik onaylı yardım kampanyasına lütfen sizler de el uzatın...
Yağız Emre Çiçek adına Vakıflar Bankası (Bursa) Cumhuriyet Şubesi'nde açılmış hesap numarası:
00158007295741914
Yurt dışı için IBAN NO: TR39 0001 5001 5800 7295 7419 14
Sevgili Yağız'ın parlak bir geleceğe uzanabilmesi için yardımlarınızı esirgemeyin...
Bu yazı toplam 257 defa okundu.