23 Mayıs 2012 Çarşamba Saat 11:55

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Celalettin Güvenç, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Ek Binasında İnceleme Yaptı
28 Mart 2011 Pazartesi Saat 23:25
Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Öğretmen Şükran Bilginer Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Öğretmen Şükran Bilginer Eğitim Uygulama okul müdürü Cemalettin Duydu ve Okul Aile Birliği Başkanı Mukaddes Fehiman Karakaş'tan bilgi alan Vali Güvenç, inşaat alanını gezdi.

İnceleme sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Güvenç, il merkezinde zihinsel özürlü çocuklara eğitim veren okulun mevcut kapasitesinin yetmediğini bu nedenle okulun arka kısmında bulunan 6 bin metrekarelik arsayı kamulaştırdıklarını kaydetti.

Güvenç, daha sonra ek bina için ihaleyi yaptıklarını ifade ederek, şu bilgileri verdi:

"Tamamı İl Özel İdaresi tarafından yapılacak ek binanın 1 milyon 200 bin bedelle ihalesini gerçekleştirdik ve haziran ayı içerisinde de açılışını gerçekleştireceğiz. Şükran Bilginer'de eğitimini bitirmiş 14 yaşındaki zihinsel özürlü çocuklarımız bu bölüme gelerek eğitimlerine devam edecekler. Bu yeni ek binamıza yaklaşık 150 öğrenci alınması planlanıyor, buraya alınacak öğrencilerden sonra Şükran Bilginer'in kapasitesi de 14 yaş üzerinin buraya kaydırmasından dolayı artmış olacak. Kapasiteyi yüzde 100 oranında artırmış olacağız." .

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, daha sonra beraberindeki heyetle Küçük Sanayi Sitesindeki Ertuğrul Dilek Spor Tesislerindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Bu yazı toplam 148 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı