23 Mayıs 2012 Çarşamba Saat 12:32

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Akgül."Engelli Öğrencilerimizin Eğitim Sürecinde Daha Aktif Yer
09 Şubat 2012 Perşembe Saat 17:46
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, engelli öğrencilerin eğitim sürecinde daha aktif yer alması için bir dizi çalışma başlatacaklarını söyledi.

Akgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'de engelli olarak adlandırılan bütün insanları engel durumlarına göre dizayn edilen okullarda eğitime dahil etmek için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Engellilerin toplumun bir parçası olduğunu ifade eden Akgül, şunları bildirdi:

"Engelli öğrencilerimizin eğitim sürecinde daha aktif yer alması için bir dizi çalışma yapacağız. Özel eğitim hizmetlerimiz her zaman diğer kurumlarımızdan öncelik arz etmektedir. Eğitim çalışanları olarak bu kurumlarda biraz daha fazla gayret göstermemiz gerekmektedir. Özel eğitim alanında Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşen ne ise öncülük yapacağız. Öğretmenlerimizin, idarecilerimizin çalışmalarında yanlarındayız, sorunları çözme gayreti içerisindeyiz, arkasındayız. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimizde ödev ve sorumluluklarının bilincinde olarak, hizmetlerini en üst noktaya en üst seviyeye taşımak için elinden gelen gayreti yapacaktır. Kurumlarımızda öğretmenlerimizi sürece katarak, bir ekip çalışması içerisinde, çocuklarımızın gerçek sahibi olan velilerimizin de görüş ve önerilerini dikkate alarak bu hizmetlerinizi en iyi seviyeye çıkaracağınızı umuyoruz ve sizlere güveniyoruz."

- DENİZLİ

Bu yazı toplam 152 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı