23 Mayıs 2012 Çarşamba Saat 12:42

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Derince Zirve’den Dershane Müdürlerine Özel Kahvaltı
05 Aralık 2011 Pazartesi Saat 00:18
Kocaeli Derince de bulunan Zirve Dershanesi Müdürü Fatih Ekinci ilçede bulunan dershane müdürleri ve ilçe milli eğitim personelini dershanede özel kahvaltıda ağırladı.

Düzenlenen kahvaltıya; Derince Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın ve Ayhan Aksoy, Seviye Dershane Müdürü M. Nuri Ergün, Fem Dershanesi Müdürü Metin Reis, Çözüm Dershane Müdürü Erdoğan Özat, Kavram Dershanesi Müdürü Abdurrahman Akgül ve Zirve dershanesi idari personel ve öğretmenleri katıldı.

Derince Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın ; Derince ilçe merkezinde 6 dershanenin faaliyet gösterdiğini, dershanelerin her geçen gün artan sayıları ile rağbet gören birer eğitim kurumu haline geldiğini söyledi.

Özaydın, özel dershanelerin, çocukların derslerindeki eksikleri tamamlamalarının yanında, seviye belirleme sınavında ve Üniversite sınavlarında daha başarılı sonuçlar almasında önemli katkılar sağladığına dikkati çekti.

Milli Eğitim Müdürlüğü olarak mevzuatlara uygun çalışan dershanelere her türlü desteğin verileceğini belirten Özaydın, "Dershanelerde kaçak personel çalıştırılmaması, atamaların yönetmeliğe uygun teklif edilmesi ve öğrencilerin kesinlikle başı boş bırakılmaması, güvenlik tedbirlerinin eksiksiz alınması konusunda daha titiz ve dikkatli olunmalıdır" dedi.

Toplantıda dershane müdürleri de yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek, bu tür toplantıların faydalı olduğunu belirttiler.Toplantıya kusursuz  ev sahipliği yapan Zirve Dershanesi Müdürü Fatih Ekinci’ye teşekkürlerini ilettiler.Toplantı karşlıklı fikir alış veri

Bu yazı toplam 202 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı