Düşler Akademisi yeni eğitim dönemi için kapılarını engelli ve sosyal dezavantajlı gençlerimize açıyor...
Düşler Akademisi engelli ve sosyal dezavantajlı bireylere farklı sanat dallarından atölyelerde ücretsiz eğitim imkânı sunulmasıyla toplumda alternatif öncü bir bakış açısı yaratılmıştır.
Düşler Akademisi 2008’den bu yana sosyal dezavantajlı ve engelli gençler için eşit ve erişilebilir fırsatlar yaratarak katılımcı bir yaklaşımla onları toplumda üreten bireyler haline getiren uluslar arası bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu projede bizlerle birlikte yer almak isterseniz;
Gönüllü ve Eğitmenler için "Engelliye doğru yaklaşım eğitimi" 8 ve 9 Ekim 2011 Cumartesi ve Pazar günlerinde DA Batı Ataşehir merkez binamızda başlayacaktır.
Akademiye katılımcı-öğrenci kayıtlarımız 10 Ekim 2011 Pazartesi - 15 Ekim 2011 Cumartesi günleri arasında yapılacaktır.
Düşler Akademisi yeni dönem öncesi Açık Kapı Etkinliği; 15 Ekim 2011 tarihinde Batı Ataşehir merkez binamızda saat 11:00-16:00 arasında, Beşiktaş belediyesi tarafından projeye tahsis edilen Dilek Sabancı Parkı atölyemizde ise saat 12:00-14:00 arası gerçekleşecektir.
Katılım başvuru için http://www.duslerakademisi.org/?mod=akademiye-katil-0
Link inden formumuzu doldurabilirsiniz, 0216 688 31 53 no’lu telefondan da kayıt yaptırabilir, bizzat merkez ofisimize gelip başvuruda bulunabilirsiniz.
Ön kayıt yaptıranlar ise info@duslerakademisi.org 'dan bizimle iletişime geçebilirler.
Eğitmen ve gönüllerimizin " Engelliye Doğru Yaklaşım Eğitimi"ni almaları mecburidir. Lütfen katılım durumunuzu bildiriniz.
Birlikte güzel ve anlamlı bir eğitim dönemi geçirmek ve engelli gençlerimizin düşlerini gerçekleştirmek dileği ile…
Düşler Akademisi Hakkında: Düşler Akademisi, engelli ve sosyal dezavantajlı gençlerin sosyal hayata katılımını ve meslek edinmelerini desteklemek için Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) tarafından ortaklaşa geliştirilen ve Türkiye Vodafone Vakfından sağlanan proje hibesiyle hayata geçirilen bir projedir.
Düşler Akademisi, yerel yönetimler (Ataşehir, Beşiktaş ve Kadıköy Belediyeleri) tarafından tahsis edilen mekânlarda eğitimlerini gerçekleştirmektedir. Engelli ve sosyal yönden dezavantajlı gençlere konusunda uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak kültür ve sanat eğitimlerinin verildiği uluslararası bir sosyal sorumluluk projesi olan Düşler Akademisi, ritim, dans, drama, film, fotoğraf, DJ, enstrüman, resim, tasarım atölyelerinden oluşuyor.Proje, 2009 Altın Pusula, 2011 This is Social Innovation ödüllerini almış olup UNDP insani kalkınma raporunda örnek proje olarak yer almıştır. www.duslerakademisi.org
Bu yazı toplam 80 defa okundu.