Adana'da özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklar apaçi dansı yapıp, tiyatro sahneledi.
Adana'da özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklar apaçi dansı yapıp, tiyatro sahneledi.
Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören çocukların öğretmenleriyle birlikte hazırladığı gösteri büyük beğeni topladı. Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen gösteride engelli çocuklar, öğretmenleri Dilek Çay ve Pelin Atan'ın hazırladığı oyunları sahnede büyük başarıyla sergilediler. Sahnede sergiledikleri başarılı performanslarla göz dolduran öğrenciler, "Kına gecesi, sıra gecesi, kolbastı, apaçi dansı, Üsküdar'a giderken" gösterileri sundular.
Çocukların başarılı performansını gözyaşları içinde izleyen merkezin sahibi Yasemin Keskin, "Özel eğitime muhtaç çocuklarımıza ne yapsak azdır. Bu çocuklar bizlerin birer parçası. Onları mutlu görmek bizleri daha mutlu ediyor. Bizim yaptığımız bu etkinlik diğer özel kurumlara da örnek olur. Bu ayın sonunda merkezimde çocuklarımıza yine çok özel bir etkinlik sunacağız" diye konuştu.
Engelli Çocuklar Apaçi Dansı Yapıp Tiyatro Sahneledi başlıklı ve Adana'da özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklar apaçi dansı yapıp, tiyatro sahneledi. özetli haberi okudunuz.
Bu yazı toplam 446 defa okundu.