24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 01:20

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli Dila'nın karnesini evine gelen Vali verdi
23 Ocak 2012 Pazartesi Saat 14:40
Karnesini Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir'in elinden alan Atman, amca diye hitap ettiği Vali Koçdemir'e ve kendisine bu imkânı sağlayan herkese teşekkür etti.

Karnesini Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir'in elinden alan Atman, amca diye hitap ettiği Vali Koçdemir'e ve kendisine bu imkânı sağlayan herkese teşekkür etti. Eskişehir'de 2011-2012 eğitim-öğretim yılı birinci dönem kapanış töreni programı çerçevesinde Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir Osmangazi Mahallesi'nde bulunan Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencileri ile karne heyecanını yaşadı. Vali Koçdemir'e Vali Yardımcısı İsmail Küreci, Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Odunpazarı ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Adıyaman, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taki Ersoy eşlik etti. Okulun 1/C ve 4/A sınıflarını ziyaret eden Vali Koçdemir, öğrencilere tek tek karnelerini verdi. Vali Koçdemir ve beraberindeki heyet daha sonra evde eğitim hizmeti alan 11 yaşındaki Dila Atman'ı ziyaret etti. 11 aylıkken geçirdiği ve halk arasında kas rahatsızlığı olarak bilinen 'sma2' hastalığı nedeniyle okula gidemeyen küçük Dila, 4. Sınıfa kadar annesi Ayşegül ve babası Adnan Atman'ın gayretleriyle devam etti. Durumu ağırlaşan küçük Dila, 5'inci Sınıfı eve gelen öğretmeni tarafından almaya başladı. Derslerinde de oldukça başarılı olan Dila, dönemi takdir belgesi alarak tamamladı. Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'de Dila'nın gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Bu yazı toplam 95 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı