24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 01:24

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli eğitimine tatı desteği
27 Nisan 2011 Çarşamba Saat 15:35
Buca Tuğsavul İlköğretim Okulu özel sınıflarında okuyan 11 engelli öğrenciye Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı sahip çıktı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tuğsavul İlköğretim Okulu'nda eğitim gören engelli öğrencileri misafir eden Tatı, öğrencilerin sınıflarındaki eksiklerini dinleyerek notlar aldı.

Sınıflarında hem yemek saatlerini, hem de eğitimlerini gerçekleştiren 11 öğrenciyi tek tek dinleyen Tatı, aynı sıralarda yemek yeme ve okuma güçlüğü çeken öğrencilere mutfak ve eşyalarını yerleştirmeleri için bir de dolap müjdesi verdi.

Tatı, sınıflarına bilgisayar ve projeksiyon cihazı isteyen engelli öğrencileri de kırmadı, bu taleplerin yerine getirileceği sözünü verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamın da yapılan resim yarışmasında en çok dereceye giren okullardan biri olan Tuğsavul İlköğretim Okulu öğrencilerini kutlayan Başkan Tatı, çocuklara satranç takımı ve bazı armağanlar verdi.

Tatı'ya kendi hazırladıkları ahşap tepsi ve hediye kutusunu veren çocuklar duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Başkan Tatı, aldığı hediyeleri masasından hiçbir zaman ayırmayacağını ve engelli gençleri topluma kazandırmak için tüm gayretlerini sarf edeceklerini vurguladı.

Bu yazı toplam 328 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı