Mahmutseydi Köyü Cipcik mevkiinde üç engelli kızıyla birlikte yaşayan 56 yaşındaki Mevlüt Türkeli Paşaköy Muhtarı Mustafa Şimşek ile Hasan Bayar tarafından dövüldüğünü iddia etti.
Yaşlı adam tarlasından orman yolu geçirmek isteyen muhtara, engel olmak istediği için dayak yediğini söyledi.
Mahmutseydi Köyü Cipcik mevkiinde 3 engelli kızıyla birlikte yaşayan 56 yaşındaki Mevlüt Türkeli, Paşaköy Muhtarı Mustafa Şimşek ile Hasan Bayar tarafından dövüldüğünü iddia etti. Mevlüt Türkeli, Paşaköy Muhtarı Mustafa Şimşek’in orman yolu açmak için köye alanya Belediyesinden bir grayder getirdiğini ve orman yolu açtıklarını söyledi. Orman yolunu 2b uygulaması nedeniyle mahkemelik olan tarlasından geçirmek istediğini söyleyen Mevlüt Türkeli, “Greyder sürücüsüne yol açmakta oldukları tarlanın mahkemelik olduğunu buraya yol açmamasını söyledim. Bunun üzerine Paşaköy Muhtarı Mustafa Şimşek ile Hasan Bayar, beni evimden 15 metre uzaklıkta yakalayıp ve tekme tokat dövdüler. yoldan aşağı yuvarladılar. Küfür edip seni öldürürüz dediler. Grayder sürücüsü araya girdi ve beni kurtardı. Daha sonra bende Jandarma’ya gidip şikayette bulundum dedi.
http://www.haberalanya.com.tr/tr/details.asp?ID=21960
Bu yazı toplam 135 defa okundu.