24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 01:51

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli Kursiyerlerden Başkan Aşkın'a Ziyaret
04 Mayıs 2011 Çarşamba Saat 16:48
Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, engelliler için açılan "Ekolojik Oyuncak Kursu" projesinin tamamlanması nedeniyle engelli kursiyerleri makamında ağırladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı, Halk Eğitim Merkezi Baş Müdür Yardımcısı Ercan Özgün ve usta öğreticilerin eşlik ettiği engelli kursiyerler, Başkan Aşkın'la bir araya gelmenin sevincini yaşadı. Kursiyerler Başkan Aşkın'la gelecekte olmak istedikleri meslekler ile ilgili kurdukları hayalleri paylaştılar. Öğrenciler sohbet esnasında Aşkın'dan, bu kursun kendileri için çok faydalı olduğunu devam etmesi için çalışma yapılmasını istediler. Başkan Aşkın da, projelerin sunulduğunu ve devam edeceğini söyledi. Aşkın yaptığı açıklamada, "Kurumlarımızla Belediye olarak bir çok projenin altına imza attık. Son dönemde en anlamlı projelerimizden bir tanesini tamamlamış oluyoruz. Bu projeden çok keyif aldık, engellilerimiz ve çocuklarımızı mutlu etmenin heyecanını yaşadık. Engellilerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Engelli çocuklarımızla ilgilenmek ciddi bir sorumluluk getiren ve gönüllü olarak yapılacak bir iştir. Siz değerli öğretmenlerimizi özverinizden dolayı tebrik ediyorum. Gereken ilgi ve alaka ile öğrencilerimizin geleceğine ciddi katkı sağlıyorsunuz\"dedi.
Halk Eğitim Merkezi Baş Müdür Yardımcısı Ercan Özgün, kursiyerlerin azimle çalıştığını ve gün geçtikçe kendilerini eğittiklerini belirterek, üretim konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını söyledi. Ancak ürettikleri malzemeleri pazarlama konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, bu konuda Başkan Aşkın'dan destek istedi. Başkan Aşkın da, "Sosyal belediyecilik anlayışı ile biz bu ürünleri bütün belediyelerimizle diyolağa girerek pazarlama konusunda katkı sağlarız. Hiçbir problem yaşanmaz." yanıtını verdi.
Ziyaretin sonunda kursiyerler Başkan Aşkın'a kendi el işleri olan Türk Bayrağı motifli çalışmayı hediye ettiler. Aşkın da, öğrenciler ve onların eğitimine katkıda bulunan öğretmenleri ile ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Engelli Kursiyerlerden Başkan Aşkın'a Ziyaret başlıklı ve Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, engelliler için açılan "Ekolojik Oyuncak Kursu" projesinin tamamlanması nedeniyle engelli kursiyerleri makamında ağırladı. özetli haberi okudunuz.

Bu yazı toplam 131 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı