24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 01:54

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli Merkezinde Velilerden Para Toplandığı İddiası
10 Haziran 2010 Perşembe Saat 15:24
Eğitim-Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Mehmet Ali Tunç, Hasan Kaya İşitme Engelliler Erken Çocukluk Eğitim Merkezinde, velilerden, aylık 60 lira bağış alındığını iddia etti.

Eğitim-Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Mehmet Ali Tunç, Hasan Kaya İşitme Engelliler Erken Çocukluk Eğitim Merkezinde, velilerden, aylık 60 lira bağış alındığını iddia etti.

Tunç, sendika üyelerinin katılımıyla Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yaptığı basın açıklamasında, Karşıyaka Hasan Kaya İşitme Engelliler Erken Çocukluk Eğitim Merkezi'nde yaşanan sorunlara ilişkin yetkililerle görüştüklerini ancak sonuç alamadıklarını söyledi.

Tunç, şöyle konuştu:

'Velilerden, özel eğitim okulunda yasak olmasına rağmen okul idaresi tarafından her ay bağış adı altında baskı ve tehdit ile 60 lira alınmaktadır. Velilerden toplanan paralarla öğrenciler için hiçbir şey yapılmamaktadır. Çocukların okulda bulunduğu ortam hijyenik değildir. Öğrencilerin kahvaltı ve temizlik standartları düşürülmektedir. Okul müdürü, bahçe ve oyun alanını düzenlemediği gibi, oyun salonunu da kapatmıştır.'

Açıklamanın ardından bir süre slogan atan grup, daha sonra dağıldı.

Bu yazı toplam 222 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Erdem Uygar
Bağış
Bir sosyal devlet düşünün, sorunlu bir eğitime sahip!?Bir de Bilişim Çağı'nda yaşıyoruz!?
10 Haziran 2010 Perşembe Saat 19:48
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı