24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 01:59

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli Öğrenciler Cumhuriyetin 86. Yılını Kutladı
28 Ekim 2009 Çarşamba Saat 15:17
Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (Ziçev) Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumları Manisa Şubesi, Cumhuriyetin 86. Yılını Coşkuyla Kutladı.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumları Manisa Şubesi, Cumhuriyetin 86. yılını coşkuyla kutladı.

Kurumdaki öğrenciler, sınıflarını Türk bayraklarıyla süsledikten sonra bahçede törene katıldı. Atatürk büstüne çiçekler koyan öğrenciler, saygı duruşunda bulundu ve İstiklâl Marşı okudu.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapan sınıf öğretmeni Latif Güler, cumhuriyetin kuruluşunu ve kazandırdıklarını anlattı. Güler, Türkiye'nin bugün iyi şartlarda olmasının tek nedeninin Ulu Önder Atatürk ve kurduğu Cumhuriyet olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Ardından Belkıs Avcu, Esin Aslan, Yasin Gürler, Adem Eldem ve Sadık Özkan isimli öğrenciler şiir okudu. Okul korosu da marşlarla cumhuriyet coşkusuna katıldı. Özellikle 44 yaşındaki Mustafa Şen ve 4 yaşındaki Fevzi Çağlar Durak'ın birlikte Türk bayrağını dalgalandırması büyük alkış aldı.

ZİÇEV Makbule Ölçen Özel Eğitim Kurumları Manisa Şube Müdürü İncinur Mumcuoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde de resmi geçitte yer alacaklarını belirterek, öğrencilerin Batı Kışla'daki Atatürk Müzesi'ni de ziyaret edeceğini söyledi.

(CİHAN) 

Bu yazı toplam 98 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı