12 Şubat 2012 Pazar Saat 18:14

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli öğrenciler için devlet okulu kurulacak
21 Ocak 2010 Perşembe Saat 00:34
ALANYA'DA Otistik Eğitim Merkezi'nin kurulabilmesi için ilk adım atıldı. İlçede pek çok eğitim kurumu gibi Otistik Eğitim Merkezi de bir hayırsever tarafından yaptırılacak.

ALANYA'DA Otistik Eğitim Merkezi'nin kurulabilmesi için ilk adım atıldı. İlçede pek çok eğitim kurumu gibi Otistik Eğitim Merkezi de bir hayırsever tarafından yaptırılacak.
Kuzey Alanya'da yapılması planlanan Eğitim Merkezi'ni hayırsever Sakine Hatipoğlu yaptıracak. Dün İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu ile birlikte Kaymakam Hulusi Doğan'ı ziyaret eden Hatipoğlu, Alanya'ya böyle bir eğitim kurumu kazandıracak olmaktan duyduğu memnuniyeti anlattı.
Önümüzdeki günlere protokolü Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'in huzurunda imzalanacağını anlatan Doğan, ilçede engelli öğrencilere hizmet veren 3 özel eğitim kurumunun olduğunu hatırlattı. Hayırseverin bağışı ile engelli öğrencilere eğitim verecek bir tane de devlet okulu bulunacağını aktaran Doğan, yapılan girişimlerle hayırsevere böyle bir merkeze ihtiyaç olduğunu ilettiklerini belirtti.

Kübra DUMAN

kaynak:yenialanya .com

Bu yazı toplam 97 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı