24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 02:03

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli Öğrenciler Spor Lisesi ve Huzurevini Ziyaret Etti
13 Haziran 2011 Pazartesi Saat 08:27
Samsun 50. Yıl İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Hasan Gülizar Yılmaz Spor Okulu ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ettiler.

Samsun 50 Yıl İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı'nda eğitim gören bedensel özürlü 19 öğrenci ile veli ve öğretmenler, Hasan Gülizar Yılmaz Spor Okulu'na ziyarette bulundular. Spor Lisesi Beden Eğitimi öğretmenleri, Adil Özcan, Metin Ateş ve Selim Kılıç, bedensel engelli öğrencileri tekerlekli sandalyelerden kaldırılarak minderde egzersiz çalışmaları yaptırdı. Çocuklar tekerlekli sandalyelerden inme sevincini yaşadılar. Spor Lisesi Müdürü Adnan Özdemir, etkinlik sonunda bedensel özürlü öğrencilere, "Sizler hepiniz bizim için birincisiniz" diyerek birer madalya ile ödüllendirdi.

Daha sonra öğrenciler, Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet ettiler. Huzurevi sakinlerinden olan Türk sinemasında 'Şişko Nuri' olarak tanınan ve yaklaşık 300 sinema filminde rol alan Sıtkı Sezgin, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Bu yazı toplam 104 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı