Orta ve ağır düzeyde engelli öğrencilerin İş Eğitim Merkezinde bulunan el sanatları 1.2. Cam Seramik ve Ağaç işleri atölyesinde yaptıkları el emeği olan
Orta ve ağır düzeyde engelli öğrencilerin İş Eğitim Merkezinde bulunan el sanatları 1.2. Cam Seramik ve Ağaç işleri atölyesinde yaptıkları el emeği olan çalışmalarından oluşan dört yüze yakın el sanatları,cam seramik.ve ağaç işlerinden ürünler Tekira Alışveriş merkezinde sergilendi
Sergilenen ürünler Sergide bulunan dört yüz’ü aşkın ürün orta ve ağır düzeydeki engelli öğrencilerin yıl boyunca ürettikleri el emeği işleri ile ilgili olarak Atölye Şefi Yeşim Yerrebasmaz”Amacımız toplumu bu konuyla ilgili olarak duyarlı olmaya davet etmek ve sevginin aşamayacağı engel olmadığını göstermektir.Ayrıca biz Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi olarak amacımız hem öğrencilerimizin topluma uyuyumalrını sağlamak hem de daha çok kitlelere ulaşıp okulumuzu tanıtmaktır.Çoğu orta ve ağır düzeyde engelli çocuğu bulunan bir çok ailenin bu tip okullardan haberleri yok.Biz onlarada ulaşabilmek adına,Başta okul müdürümüz Ayşe Akgül Dönder,Okul Aile Birliğ üyelerimiz ve tüm öğretmenlerimiz büyük bir istek ve duyarlılıkla çalışıyoruz.Dileriz bıu sergiler ve çeşitli faaliyetler amacımıza ulaşmamıza katkı sağlar.Tüm Tekirdağ halkını bizimle birlikte tüm engelleri aşmaya davet Ediyoruz. Sloganımız “ Engelleri aşarız.Nerde olsa başarırırz.”Bu tanıtım sergimizi açmamızda bize her zaman destek olan Tekira AVM’ye teşekkür ederiz.”Dedi.
HABER – KANAL 59 – SAMİ GÜNER
Bu yazı toplam 268 defa okundu.