Bu Yýl Altýncýsý Gerçekleþtirilen Ziçev Özel Oyunlarý'na Katýlan Faika Raika Þahika Erkurt Kardeþler Ýlköðretim Okulu ve Ýþ Okulu Öðrencileri Baþarýlarýyla Göz Doldurdu.
Bu Yýl Altýncýsý Gerçekleþtirilen Ziçev Özel Oyunlarý'na Katýlan Faika Raika Þahika Erkurt Kardeþler Ýlköðretim Okulu ve Ýþ Okulu Öðrencileri Baþarýlarýyla Göz Doldurdu.
Tekirdað Belediyesi ile Zihinsel Engelli Çocuklarý Koruma Vakfý (ZiÇEV) tarafýndan bu yýl altýncýsý gerçekleþtirilen ZiÇEV Özel Oyunlarý'na katýlan Faika Raika Þžahika Erkurt Kardeþler ilköðretim Okulu ve iþ Okulu öðrencileri baþarýlarýyla göz doldurdu.
Edirne'den Faika Raika Þžahika Erkurt Kardeþler ilköðretim Okulu ve iþ Okulu, Eðitim Uygulama ve iþ Eðitim Merkezi, Otistik Çocuklar Eðitim Merkezi, Uzunköprü ilköðretim Okulu ve iþ Okulu ve Özel Arda Özilke Özel Eðitim ve Rehabilitasyon Merkezi idareci öðretmen ve öðrencilerinin katýldýðý yarýþmalarda Faika Raika Þžahika Erkurt Kardeþler ilköðretim Okulu ve iþ Okulu öðrencileri rakiplerini yenerek 2 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük alarak Edirne'ye döndüler.
Oyunlarda Faika Raika Þžahika Erkurt Kardeþler ilköðretim Okulu ve iþ Okulu Basketbol takýmý birincilik elde etmesinin yanýnda, masa tenisinde de okulun öðrencilerinden Emre Sarýçiçek 1. ilkcan Örgen de 2. olarak okullarýnýn baþarýsýna bir yenisini daha ekledi. Yüzme yarýþlarýnda da 2'nci ve 3'üncülük alan okul Edirne'yi Tekirdað'da baþarýyla temsil etti.
(BAR-SAR-NÖZ) - EDiRNE
Bu yazý toplam 112 defa okundu.