24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 02:16

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli Olmak, Yazmaya ve Yaratmaya Engel Değildir
08 Nisan 2010 Perşembe Saat 17:01
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Özel Hizmet Şube Müdürlüğü, Tepebaşı Belediyesi Engelliler İletişim Merkezi ve Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Özel Hizmet Şube Müdürlüğü, Tepebaşı Belediyesi Engelliler İletişim Merkezi ve Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü işbirliğiyle düzenlenen 'Engelli Olmak, Yazmaya ve Yaratmaya Engel Değildir' isimli atölye çalışması başlıyor.

Engelli öğrencilere yönelik olan projeye engelli derneklerinden, Eskişehir'de yaşayan çocuk yazarlar ve gönüllüler aktif olarak katılacak. Projeyle, engelli öğrencilere duygu, duyum ve zihinsel gelişimlerine katkı vermek, iyi okuma ve yazma becerileri kazandırmak ve grup çalışmasıyla birlikte yazarlarla tanışması hedefleniyor.

Üç ayrı grup şeklinde yürütülecek atölye çalışmaları 10 Nisanda başlayıp, haziran ayında sona erecek. Proje sürecinde yazılan öykü, şiir ve masallar okuyucularla buluşacak.

cihan

Bu yazı toplam 117 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı