24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 10:51

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelliler parti kuruyor
23 Kasım 2011 Çarşamba Saat 13:48
Türkiye'de siyasi partilere bir yenisi daha ekleniyor. Engelliler de parti kuruyor.

Engellilerin girişimiyle 2 Aralık’ta kurulacak Engelsiz Türkiye Partisi, teşkilatlarını oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Partinin Kurucu Başkanı Muharrem Parmaksız, dün ilimize gelerek Marmara Engelliler Vakfı’nda çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Partinin Kocaeli İl Başkanı İrfan Gönenç de toplantıda hazır bulundu.

Kendisi de ortopedik engelli olan Muharrem Parmaksız, partisi hakkında bilgi vererek özetle şunları söyledi: “Biz sadece engellilerin değil, tüm Türkiye’nin partisi olacağız. Türkiye’yi kucaklamaya geliyoruz. Engelsiz Türkiye Partisi”nin kurulma sürecini tamamladığını söyleyebilirim. Birkaç yıl öncesine kadar 8. 5 milyon olarak telaffuz edilen ülkemizdeki engelli sayısı, bugün 12 milyon olarak ifade ediliyor. 72 milyon nüfusun 12 milyonu engelliyse ve bu engellilere yeterince hizmet verilememiş ve halen de verilemiyorsa bunun sorumluları ülkeyi yıllardır yöneten birbirinin devamı sayılabilecek iktidarlardır

Engellilere fırsat verildiğinde yapamayacakları hiçbir şeyin olamayacağının bilinciyle hareket ediyoruz. Partimiz kuruluş çalışmalarını tamamladıktan sonra oluşturacağımız ekibimizle ülkemizin ekonomi ve eğitim ağırlıklı tüm sorunlarına şimdiye kadar olmadığı kadar eğilerek, ülkemizi cehalet ve yoksulluktan kurtararak, layık olduğu refah düzeyine çıkarabilmenin azim ve kararlılığı içerisinde olacağız". Parmaksız’ın ardından konuşan Kocaeli İl Başkanı İrfan Gönenç de “Daha önce Anap, DPS ve MHP’de siyaset yaptım. Hiçbiri engellilerin sorunlarına sahip çıkmadı. Bu sorunları çözecek parti biziz” dedi.

Bu yazı toplam 1026 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
KEVSER GİRAT
ENGELLİYE DESTEK
engelli oğlum adına partinin kurulmasnı destekliyorum veyönetimde oğlumunda yer almasını isterim çünki bozöyükte çok faol bir çoçuk dernek kurulmasında büyük desteği olmuştur
saygılar
11 Mayıs 2012 Cuma Saat 18:28
bülent şen
verilen haklar geri alınamazdı hani
eevt bende varım partinize saygı duyuyorum ama bizleride meclise taşıyın lütfen bende negelliyiim ama 100/62 raporumu indiriyorlar 4 sene sonucunda engelli oldugumu ispat ettim amam raporumu düşürdüler bu bir örnek lütfen
11 Mart 2012 Pazar Saat 17:32
Ümit Gönek
Engelli Hakları
Meraba Arkadaslar umarım hepimiz için hayırlısı olur madem hakkımızı savunan bir parti yok yaptıgınız çok doğrudur umarım hepimiz için hayırlı olur yanlız faliyetlerinizi paylasırsanız en azından sizlere destek olmaya çalısırım yasal olan herseyde varım yeterki biz engelliler var olan haklarımıza kavusalım belki gözleri kapalı gezenlerin gözü açılırda yanı baslarında olduklarımızı fark ederler suana kadar karsılastıgım en büyük sorun engellilere ait kurumlarda çalısan engelli sayısı çok az
30 Kasım 2011 Çarşamba Saat 11:57
yusuf kara
iş ve ekonomi
slm değerli arkadaşlar yaptığınız iş ve parti kurnak çok gzl ancak biz engellilerin durumu biliyonuz adı üzerinde engelli ama nsl olacak nsk bir sosyal faaliyetlerde bulunucaksınız umarım partiniz kalıcı olurve bende üye yaprsınız önce kurun bakalın çalşmalarınızda başarılar diler saygılar sunarım
28 Kasım 2011 Pazartesi Saat 15:44
Tüm Yorumları Göster(4)
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı