24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 12:12

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erkek Çocuğuna Cinsel Taciz İddiasıyla Tutuklandı
16 Ekim 2011 Pazar Saat 18:44
Adana'da 11 yaşındaki erkek çocuğuna dondurma alıp, cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen 40 yaşındaki R.B., polisin 1 aylık takibi sonucu yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Mithatpaşa Mahallesi'nde oturan ve semt pazarlarında balon satarak geçimini sağlayan R.B., iddiaya göre, pazarda tek başına gördüğü B.K'yi, "Seni gezdireyim" diyerek bisikletine aldı. Terk edilmiş bir gecekonduya götürdüğü zihinsel özürlü çocuğa cinsel tacizde bulunduktan sonra, balon ve dondurma vererek, "Sakin kimseye söyleme" diyerek evinin yakınına bıraktı. Saatlerce ortadan kaybolan ve yakınlarınca aranan küçük çocuk eve dönüp durumu annesine anlattı. Küçük çocuğu alarak Denizli Özer Özkaya Polis Merkezi Amirliği'ne giden anne, R.B'den şikayetçi oldu.

İhbar üzerine harekete geçen polis, eşkali belirlenen ancak kimliği tespit edilemeyen tacizciyi yakalamak için bir ay boyunca semt pazarlarını dolaştı. Kimi zaman sebze tezgahında, kimi zaman da alışverişe çıkan aile görünümünde hareket ederek semt pazarlarını dolaşan Ahlak Bürosu ekipleri, zanlıyı yakalamaya çalıştı. Bir süre çalışmayan R.B., dün balon satmak için Fatih Mahallesi girişindeki semt pazarına gitti. R.B., balon satarken ekiplerce yakalandı. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve B.K. tarafından teşhis edilen R.B., taciz suçlamasını kabul etmedi. Ahlak Bürosu'ndaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen R.B., "Asıl o beni taciz etti. Aklı dengesi bozuk olan bir adamın suçlamasıyla gözaltına alındım. Ben suçsuzum." diye konuştu. Şüpheli tutuklandı.

Bu yazı toplam 90 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı