ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş., Özürlüler Vakfı'nın yürüttüğü "Haydi Gülümse" kampanyasına Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi'nde (AVM) açılan standla desteğini sürdürmeye devam etti.
Özürlüler Vakfı'nın 3 yıldır devam ettirdiği "Haydi Gülümse" kampanyasına bir büyük destek de ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen AVM'lerden geldi. Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan 9 AVM, ameliyat için sıra bekleyen 9 çocuğun sağlıklı bir yaşama gülümseyerek devam etmeleri için ameliyatlara destek veriyor.
Eskişehir Espark AVM'de 29 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında açık olan standta bir özürlü çocuğun "Resmini Tamamla" sloganıyla vatandaşın da ameliyat olacak çocuklara destek vermesi bekleniyor. AVM'deki tüm mağazaların destek verdiği kampanya için, alışveriş yapan müşteriler fişleriyle beraber standa yönlendiriliyor. Müşteriler, özürlü çocuğun resimli puzzle'nın tamamlanması için birer parça koyarak çocuklara destek veriyor.
Espark AVM Müdürü Buğra Köse, projenin ilk adımının Özürlüler Vakfı tarafından kendilerine sunulan bir projeyle başladığını söyleyerek, "Proje önümüze gelince seve seve projeyi kabul ettik. Biz maddi desteğimizi esirgemeden sağlıyoruz. Aslında bu standı açmadaki amacımız, onların da çorbada tuzu bulunduğunu hissettirmektir. Ben buradan katkısı olan herkese çok teşekkür ediyor, herkesi bu standa bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Eskişehir Espark Avm'den "Haydi Gülümse" Projesine Tam Destek başlıklı ve ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş., Özürlüler Vakfı'nın yürüttüğü "Haydi Gülümse" kampanyasına Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi'nde (AVM) açılan standla desteğini sürdürmeye devam etti. özetli haberi okudunuz.
Bu yazı toplam 115 defa okundu.