24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 12:33

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Esra Erol'da heyecanlı dakikalar
15 Aralık 2011 Perşembe Saat 20:23
Esra Erol 'evlen benimle' programı adaylarından Erkan bey'e talip olarak gelen Menekşe hanım güler yüzüyle herkesi ekran başına kitledi.

Erkan bey’in: "Bana gelecek talibim engelli de olabilir" sözünden etkilenen Menekşe hanım, en büyük hayalinin anne olmak olduğunu belirtti.

Esra Erol heyecanla Erkan bey’in vereceği cevabı beklerken, birbirlerini tanımak istediklerini söyleyerek stüdyodan ayrıldılar.

Bu yazı toplam 1006 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Haci Evli
Türkiyede engelli yasamak büyük sorun
Benim bir kiz kardesim var Almanyada büyüdü su an Saban özü rehabitasyon Bakim yurdunda Allah yurdu yapanlardan ve emegi gecen herkesten razi olsun ama bu imkanlara sahip olamayan cok insanlar var birde toplumda horlanip köseye atilan insallah bir gün onlarada sahip cikariz o sorunlu insanlar kendi kaderlerini tayin yapmadi tipki bizim gibi bizde onlarin yerinde olabilirdik biraz insaf ve allah korkusu varsa icimizde onlara sevgiyle yanasalim bizden önce onu bekliyorlar.
20 Ocak 2012 Cuma Saat 20:19
MELEK
Çok Güzel
Umarım engelli bekarlar da göz önüne alınır, bundan sonra. Bende bir engelliyim ve 45 yaşındayım hiç evlenmedim; bizlere evlenmek için değil de eğlenmek için yaklaşan oluyor bu da beni oldukça rahatsız ediyor veya maaşımız için geliyorlar neden?
18 Aralık 2011 Pazar Saat 12:12
mehmet murat
mail
merhabalar ben programa çıkan menekşenin kardeşiyim ablam ameliyat olacak fakat maddi imkanlardan dolayı olamıyor bunu bugün programdada dile getireceğim bu yorumu okuyan lütfen insanlık adına irtibata geçsin 0541 203 61 38
16 Aralık 2011 Cuma Saat 15:24
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı