24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 12:46

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Evi Yanan Kadın, 2 Özürlü Çocuğuyla Komşularının Evinde Kalıyor
08 Ekim 2009 Perşembe Saat 15:39
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir hafta önce evi yanan Kerter ailesi hayırseverlerden yardım bekliyor.

Elmatepe Mahallesi'nde bir hafta önce elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın sonrasında evi yanan Kerter Ailesi, komşularının yanına sığındı.

İki özürlü çocuğu ile sokakta kaldığını dile getiren anne Ragibe Kerter, komşularının evinde kaldıklarını ve durumlarının iyi olmadığını söyledi.

Yangın çıktığında evde bulunan zihinsel ve bedensel özürlü Mustafa Kerter (27), son anda kurtarılmıştı.

Olayın üzerinden geçen bir hafta süresince komşularının evinde kalan Kerter ailesi hayırsever vatandaşlar tarafından yapılacak yardımları bekliyor.

Kerter, "O gün ben dışarıdaydım. Zihinsel ve Bedensel oğlum Mustafa içeride oturuyordu. Birden bire içeriden dumanlar çıktığını görünce kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Hemen içeriye girerek özürlü oğlumu kurtardım. Ancak evin içinde ki eşyaları kurtaramadık. Şu anda komşuların evinde kalıyoruz. 3 çocuğumdan 2 si özürlü olması nedeniyle durumumuz zaten iyi değildi. Birde bu yangın olayı yaşanınca ne yapacağımızı bilemez olduk. Çocukların tedavisi de yarım kaldı. Komşularımız olmasa ne başımızı sokacak bir evimiz ne de yiyecek yemeğimiz olurdu. Eşim çalışıyor ancak, o da yeterli olmuyor. Bizlere uzanacak bir yardım eli bekliyoruz." diye konuştu.

(CİHAN)

Bu yazı toplam 113 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı