Final Eğitim Kurumları Sahil Şubesi Kurucusu Kadir Durgun ve Kurs Müdürü Fatih Ekinci, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demiri makamında ziyaret ettiler.
2010-2011 eğitim ve öğretim döneminin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular. Final Yöneticileri, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir’e başarı dilediler.
Samimi bir havada geçen ziyarette İzmit Final Eğitim kurumları ortaklarından Kadir Durgun, Metin Demire yeni eğitim öğretim döneminde de başarılarının artarak devam edeceğine inandıklarını belirtti. Ayrıca Final Eğitim Kurumları olarak Kocaeli’nde 4.şubeyi açtıklarını bu şubede akademik(KPSS, DGS, ALES, AÖF, SPK, SMMM) ve Dil (KPDS, UDS, TOEFL) olarak kariyer kursları verilecek ve bu alanlarda gelecek olan öğrencilerimize kurs verilecektir. Final Kalitesini ve başarısını bu alanlara da yansıtacaklarını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Finalin kendisini zaten ispatladığını belirterek Akademik olarak da başarılı olacağına inandığını söyledi.
Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin adından istek ve önerilerin dinlenmesi ile sona erdi
Bu yazı toplam 303 defa okundu.