24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 18:04

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fiziksel engelliler için özel kıyafet
17 Aralık 2010 Cuma Saat 23:50
Bu çalışmada, tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren ya da baston ve protez gibi aygıtlarla

sosyal gelişimini sürdüren bedensel engellilere yönelik özel kıyafetler hazırlanmış. Söz konusu kıyafetler sayesinde günlük ihtiyaçların giderilmesinde kolaylık sağlanmış. Örneğin, bu kıyafetler sayesinde yemek yeme ya da tuvalet ihtiyacı gibi yaşamsal faaliyetler giderilmesi daha kolay hale getirilmiş. Projeyi Ege Üniversitesi’nden Emine Tarın hazırlamış.

Bu yazı toplam 840 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Uğur TAN
ürüne ait fotograf
Emine hanım merhabalar,
ürüne ait detaylı fotograflarını ve maliyeti ile ilgili bir mail yollarsanız çok memnun olurum.
ugurmedtem@hotmail.com
12 Ocak 2012 Perşembe Saat 14:57
sercan özcan
mail adresi
Ben yorumda mail adresi de gozkuoyr zannetmıstım onun ıcın maılımı yazmamıstım ama gozukmuyormus zsercan@gmail.com Emine hanım bana ulasırsanız cok sevınırım ıyı gunler
09 Kasım 2011 Çarşamba Saat 11:24
sercan özcan
mail adresi
Emine hanım oncelıkle merhabalar. Benim babam yatalak ve buldugunuzu soyledınız kıyafetlerı yakından ıncelemek ıstıyorum bunları ıncelyebılecegım bı ınternet adresı yada bu kıyafetlerın acıklamalı fotografları varsa ve bana ulastırırsanız cok sevınırım sımdıden teseekkurler..
08 Kasım 2011 Salı Saat 00:11
kenankuvan
görsel eklenti
emine hanım mail adresime görsel eklentileri gönderirseniz sevinirim.
22 Ağustos 2011 Pazartesi Saat 11:43
kadir babataş
engelliler için özel kıyafet
emine hanım eğer bu konu hakkında daha çok bilgi verirseniz sevinirim ayrıca sizinle mailleşmekte isterim bu konu hakkıında.
25 Temmuz 2011 Pazartesi Saat 19:20
emine tarın
engellilere özel kıyafet
arkadaşlar emine tarın ben ilgilenenlere görsel ekleri gönderebilirim teşekkürler.
27 Mart 2011 Pazar Saat 13:35
Tüm Yorumları Göster(6)
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı