24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 18:37

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Göksun'lu memurun hedefi araçsız özürlü bırakmamak
24 Ağustos 2011 Çarşamba Saat 11:34
Göksun'da Mal Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan 37 yaşındaki Bülent Yıldıran, yedi yıldan bu yana hobi olarak maket yapıyor.

Maket sevdasının yedi yıl önce başladığını anlatan Yıldıran, 'Önceleri tahtadan yapıyordum. Bir gün yolda yürürken dondurma çubuğu buldum. Sonra bunları değerlendirebileceğimi düşündüm ve beş yıldan bu yana da dondurma çubuğu ile cami, ev gibi maket yapıyorum. Toplanan dondurma çubuklarını önce temizleyerek dezenfekte ediyorum. Daha sonra çalışmaya başlıyorum' dedi. Çocuklara dondurma alarak çubuk toplattığını anlatan Yıldıran, Haberin Yayla Göksun Gazetesin'de yayınlanmasının ardından Türkiye'nin çeşitli illerinden kendisine dondurma çubukları gönderildiği belirtti. Bülent Yıldıran bugüne kadar dondurma çubuklarından yapmış olduğu maketlerden elde ettiği gelirlerle Göksun Merkezden Burhan Bolat, Hacer Aksoy, Zübeyde Çokaklı, Değirmendere Kasabasından İlkay Gişi, Korkmaz Köyünden Alim Ünsal, Mürsel Köyünden Salih Duman, Büyük Kızılcık Kasabasından Gülşan Aydın'a birer adet ev içi özürlü özel klozetli ve özürlü araçlarından teslim etti. Bir makette yaklaşık üç-dört bin dondurma çubuğu kullandığını kaydeden Yıldıran, bir maketi de yaklaşık altı ayda tamamladığını belirterek hedefinin Göksun'da araçsız özürlü vatandaş bırakmamak olduğunu söyledi.

Bu yazı toplam 144 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı