08 Eylül 2010 Çarşamba Saat 05:13
Sitenizesayac.com
Basın ve Yayın Haber Siteleri
haberler Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görmemek insan için engel olmamalı
16 Mart 2010 Salı Saat 11:11
İncirliova'da vatandaşların istekleri doğrultusunda şarkı ve türküler söyleyerek geçimini sağlayan...

İncirliova’da vatandaşların istekleri doğrultusunda şarkı ve türküler söyleyerek geçimini sağlayan, görme engelli Zekai Demir, görmemenin bir engel olmaması gerektiğini belirtti.

Demir, yaptığı açıklamada, 42 yaşında olduğunu 15 yıl önce görme engellilere yönelik Konservatuvarda müzik eğitimi aldığını anlattı.

Meydanlarda şarkı söyleyebildiğini dile getiren Demir, şunları dile getirdi: ''İlk önce restoranlarda başladım. Her zaman oralardan iş çıkmıyor. Şimdi bu şekilde çarşının hareketli bir noktasına vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda şarkılar ve türküler söylüyorum. 6 yıldır bu şekilde çalışıyorum. Üç beş kuruş kazanmaya çalışıyorum. Evime bir iki ekmek götürebiliyorsam kendimi bahtiyar hissediyorum. Ben Didim'de oturuyorum. İncirliova, Nazilli ve diğer ilçelere de gidebiliyorum.

Dolmuşlara binerek ulaşımı sağlıyorum. Yıllardır alıştım ve tek başıma dolaşabiliyorum. Bir kızım bir de oğlum var. Onların eğitim masrafları var. Görmemek insan için engel olmamalı. Bizlerde bu toplumun bir parçası olarak yaşayıp gidiyoruz.''

Kaynak.aydindenge.com
Bu yazı toplam 12 defa okundu.
Bookmark and Share
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı