Başbakan İrsen Küçük’ün eşi Gülin Küçük, Güneşköy’de bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Ziyarette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, UBP milletvekilleri Ahmet Çaluda ve Mutlu Atasayan, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Cansel Hıdıroğlu da hazır bulundu.
Yeni yıl dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Gülin Küçük ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, burada eğitim gören gençlerin yeni yıllarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi ve birlikte öğle yemeği yedi.
Gülin Küçük burada yaptığı konuşmada, bu rehabilitasyon merkezinin kurulması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile birlikte çok büyük uğraşlar verdiklerini belirterek, “Bu okulumuzun açılmasında büyük mutluluk duyuyoruz. Buradaki 18 yaş üstü engelli gençlerimiz çok iyi yetiştirilmekte ve topluma kazandırılmaları için büyük uğraşlar verilmektedir. Ben bu vesile ile buradaki eğitmenleri ve tüm çalışanları da özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı kutluyorum.”dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi de, “Buradaki çocuklarımızın, gençlerimizin yeni yıllarını kutluyorum. Onlarla her zaman birlikte olmak ve onların eğitildiklerini ve topluma kazandırılmaya çalışmalarını görmekten dolayı tüm çalışanları kutluyorum”dedi.
TAK
Bu yazı toplam 146 defa okundu.