Hacettepe'den İşitme Engelliler, Aileleri ve Öğretmenlerine Eğitim
22 Ocak 2012 Pazar Saat 17:16

Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi, İskenderun ve çevresinde yaşayan işitme engelli bireylere,
ailelerine/linkz> ve öğretmenlere yönelik değerlendirme/linkz> ve eğitim/linkz> projesini hayata geçiriyor.23-28 Ocak/linkz> tarihleri arasında...
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama/linkz> Merkezi, İskenderun ve çevresinde/linkz> yaşayan işitme engelli bireylere, ailelerine/linkz> ve öğretmenlere yönelik değerlendirme/linkz> ve eğitim/linkz> projesini hayata geçiriyor. 23-28 Ocak/linkz> tarihleri arasında yapılacak çalışmada engelli bireylere, ailelerine/linkz> ve öğretmenlerine eğitim/linkz> verilecek.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama/linkz> Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erol Belgin, merkezin, kurulduğu günden bu yana üniversite öğrencilerine ve çevreye/linkz> 'engelleri aşmak' konusunda/linkz> birçok proje ve etkinlikte yer aldığını belirterek, "2006 yılında, engellilere ulusal ve uluslararası/linkz> boyutlarda hizmet sunmak amacıyla hazırladığımız bir proje ile Hacettepe Üniversitesi'ne devredilen Arsuz Tesisleri'nin devreye girmesi ile öncelikle İskenderun ve çevresi/linkz>, daha sonra bütün ülkemiz çapında engelli bebek, çocuk/linkz>, adölesan ve yetişkin bireylerimize tanı, değerlendirme/linkz>, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin sunulması hedeflenmektedir. İleriye/linkz> dönük çalışmalarımızın öncüsü olan ilk projemiz 'İskenderun ve Çevresinde/linkz> Yaşayan İşitme Engelli Bireylere, Ailelerine/linkz> ve Öğretmenlere Yönelik Değerlendirme/linkz> ve Eğitim/linkz> Projesi'dir." dedi. Projeye destek verenlere teşekkür eden Belgin, projenin engellilere umut ışığı olmasını diledi.
Bu yazı toplam 71 defa okundu.