24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 19:56

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hacettepe'den İşitme Engelliler, Aileleri ve Öğretmenlerine Eğitim
22 Ocak 2012 Pazar Saat 17:16
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi, İskenderun ve çevresinde yaşayan işitme engelli bireylere,

ailelerine ve öğretmenlere yönelik değerlendirme ve eğitim projesini hayata geçiriyor.23-28 Ocak tarihleri arasında...

Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi, İskenderun ve çevresinde yaşayan işitme engelli bireylere, ailelerine ve öğretmenlere yönelik değerlendirme ve eğitim projesini hayata geçiriyor. 23-28 Ocak tarihleri arasında yapılacak çalışmada engelli bireylere, ailelerine ve öğretmenlerine eğitim verilecek.

Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erol Belgin, merkezin, kurulduğu günden bu yana üniversite öğrencilerine ve çevreye 'engelleri aşmak' konusunda birçok proje ve etkinlikte yer aldığını belirterek, "2006 yılında, engellilere ulusal ve uluslararası boyutlarda hizmet sunmak amacıyla hazırladığımız bir proje ile Hacettepe Üniversitesi'ne devredilen Arsuz Tesisleri'nin devreye girmesi ile öncelikle İskenderun ve çevresi, daha sonra bütün ülkemiz çapında engelli bebek, çocuk, adölesan ve yetişkin bireylerimize tanı, değerlendirme, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin sunulması hedeflenmektedir. İleriye dönük çalışmalarımızın öncüsü olan ilk projemiz 'İskenderun ve Çevresinde Yaşayan İşitme Engelli Bireylere, Ailelerine ve Öğretmenlere Yönelik Değerlendirme ve Eğitim Projesi'dir." dedi. Projeye destek verenlere teşekkür eden Belgin, projenin engellilere umut ışığı olmasını diledi.

Bu yazı toplam 71 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı