24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 19:59

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haftanın Konserleri
18 Mayıs 2010 Salı Saat 00:23
Bu yıl 20 Mayıs 2010 tarihinde ilk defa İzmir Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde, 1.Özel Çocuklar Spor ve Kültür Şenliği düzenlenecek.

Bu yıl 20 Mayıs 2010 tarihinde ilk defa İzmir Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde, 1.Özel Çocuklar Spor ve Kültür Şenliği düzenlenecek. Çocuklarımızın (otistik, bedensel, zihinsel, işitme ve görme engelli) katılacağı takriben 4.000engelli öğrenci ve aileleri ve duyarlı halkımızla birlikte, Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nimet ÇUBUKÇU da katılacak.
Şenlik kutlama komite üyelerinin ve ailelerinin yoğun isteği üzerine engelli dostu ZELİHA SUNAL etkinlikler kapsamında 2 KONSER verecek.
19 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA GÜNÜ İzmir İl Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Engelli BİLİŞİM FUARI/İZMİR TÜYAP’ta açılacak ve ZELİHA SUNAL, açılışta saat 14:00’da orkestrası eşliğinde sahne alacak.

20 MAYIS 2010 PERŞEMBE GÜNÜ’de Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde/Menemen-İZMİR, ZELİHA SUNAL saat 13:00’da şarkıları ve özel sahne programı ile etkinliğe katılacak.

"The Beatles, Rock müzik tarihinde kuşkusuz çok şeyi değiştirdi. Dünya'nın her yerinde inanılmaz bir hayran kitlesi edindiler ve 30 yıl önce dağılmalarına rağmen unutulmadılar. Rock, folk, country gibi klasik öğelerden, devrinin çok ötesinde müzikal deneylere kadar yaptıkları tüm parçalar bugün dahi her yaştan hayranlarının dilinden düşmüyor...

Çocukluklarından beri The Beatles hayranı olan bir grup müzisyen, çocukluk hayallerini gerçekleştirmek üzere Meat the Beetles grubunu kurdular. Meat the Beetles, efsane Beatles parçalarını orijinallerine sadık kalarak icra ediyor ve gruba olan saygılarını bu şekilde dile getirmeyi amaçlıyorlar.

Kapı açılış:20:00
Beetles Sahne saati: 00:00
Giriş:15 TL

13 yaşında gitar çalarak müzik hayatına başlayan Demir Demirkan’ın, en başta etkilendiği grup ve müzisyenler arasında Pink Floyd, Deep Purple ve Paul Simon yer almaktadır. 1990 yılında İstanbul tabanlı heavy/metal grubu Pentagram'a katıldı, grubun Trail Blazer ve Anatolia albümlerinde gitarist ve şarkı yazarı olarak bulundu. 2000 yılında ilk solo albümü olan Demir Demirkan'ı Sony Müzik etiketi ile yayınlandı. Daha sonra 2002'de Dünya Benim ve 2004'de 2004 İstanbul albümleri yayınlandı.

Demir Demirkan solo albümlerinin yanı sıra prodüktörlük ve şarkı yazarlığı kariyerini de bırakmadı. Sertab Erener için yazdığı şarkılar Avrupa ve Türkiye'de büyük ilgi ile karşılanırken içlerinden bir tanesi "Every Way That I Can" 2003 Eurovision Şarkı Yarışmasında birincilik ödülü aldı. Demir Demirkan 28 Mayıs Cuma günü BRONX Pi Sahne’de sevenleriyle buluşuyor.

Kapı Açılış:20:00
Giriş Ücreti: 20 TL (öğrenci) 25 TL (tam)
Sahne Saati:00:00

Tan Tuncag ve Deniz Cuylan, 2005 yilinda biraraya gelerek Portecho'yu kurdu ve plak sirketi olarak Elec-Trip Records ile anlasti. Ikilinin, hem Undertone isimli cikis albumleri hem de Studio Plastico adli ikinci albumleri, Oguz Kaplangi produktorlugu ve muzik direktorlugunde Elec-Trip Records tarafindan yayimlandi. 2009 yilinda yayimlanan Studio Plastico'nun ilk albume gore en buyuk farki grubun kimligini koruyarak ritimlerde denedigi cesitlilik. Parcalar, 80 ler gibi tek bir doneme gonderme yapmaktan cok daha fazla referans barindiriyor. Klasik dans ritimlerinden biraz daha uzak, daha aksak, zaman zaman r&b, breakdance veya breakbeat'i andiran ritimler duyabileceginiz albumde, minor akorlar kendini majorlere gonul rahatligiyla birakabiliyor.Tan Tuncag elektronika ile akustik ogeleri birlestiren muzigiyle Londra'da cesitli kluplerde caldi, kisa surede Londrali genclerin dikkatini cekti. Turkiye'ye dondukten sonra tiyatro oyunlari, filmler ve reklamlara muzik bestelemeye basladi. Plaid, Mouse on Mars, The Orb ve Chemical Brothers gibi pek cok uluslararasi sanatciyla ayni organizasyonlarda sahne aldi. Tan Tuncag, Portecho haricinde Turkce muzik yapan Mira isimli grupta da yer aliyor.

KAPI ACILIS: 22:00 / KONSER SAATI: 00:00 - 15 TL +1 YERLI ICECEK
http://www.ifperformance.com/2010/mayis/portecho.html

Kaynak :

Bu yazı toplam 216 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı