24 Mayıs 2012 Perşembe Saat 20:07

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Halterci Nazmiye Muslu: Hedefim Pekin Oolimpiyat Şampiyonluğu
03 Ağustos 2010 Salı Saat 19:22
Dünya Bedensel Engelli Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Meram Belediyesporlu halterci Nazmiye Muslu bundan sonraki hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyledi

Dünya Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Nazmiye Muslu, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'ya verdiği şampiyonluk sözünü tuttuğunu söyledi. Kendisini tebrik eden Başkan Kalaycı'ya yeni hedefini de açıkladı. Bundan sonraki hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Muslu, 'Önceki olimpiyatlarda kıl payı dereceyi kaçırmıştım. Dünya şampiyonu olacağımı biliyordum. Zaten ilk hakkımda altın madalyayı garantiledim, ikinci hakkımda da dünya rekorunu kırdım. Üçüncü hakkımı kullanmadım. Pekin Olimpiyatları'nda da rekor kırmayı hedefliyorum. Zaten kendi rekorumu kendim kırmaya gideceğim.' diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da şampiyon olan Nazmiye'nin çalışmalarını yapabilmesi için belediye olarak her türlü desteği verdiklerin açıkladı.

Nazmiye'nin güzel bir derece alacağına başından itibaren inandıklarını anlatan Belediye Başkanı, 'Malezya'da yapılan Dünya Bedensel Engelli Halter Şampiyonası'nda 106 kilo kaldırarak dünya rekoru kıran Nazmiye'yi tebrik ediyoruz. Ferdi spor branşlarına verdiğimiz desteği bundan sonra da sürdüreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Milli halterci Muslu'nun 18 aylık nişanlısı Halil İbrahim Önel de nişanlısının aldığı madalyanın kendilerini gururlandırdığını söyledi. Kendisinin de görme engelli olduğunu ve Görme Engelliler Judo Milli takımında yer aldığını anlatan Önel, ''Çok mutluyuz. Beklediğimiz bir rekordu. Nazmiye bu şampiyona için yaklaşık 1,5 yıldır çalışıyordu. Önümüzdeki yaz düğünümüzü yapacağız.'' dedi.

Öte yandan dün akşam uçakla Konya Atatürk Havaalanına inen Nazmiye Muslu için Meram Belediyesi tarafından karşılama yapıldı. Muslu, havalanında Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, vatandaşlar ve sporcunun yakınları tarafından alkışlar ve çiçeklerle karşılandı.

KONYA (CİHAN) 

Bu yazı toplam 202 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı