Eğitime yüzde yüz destek' projesi kapsamında hayırseverlerin bağışlarıyla yapılacak olan engelli merkezi, ilkokul ve lojmanın protokolü törenle imzalandı.
Valilik’te gerçekleştirilen törende üç proje için ayrı ayrı protokol imzalandı. Vali Şahabettin Harput yaptığı konuşmada, “Hayırsever iş adamları ve İnegöllüler’in iş birliğiyle gerçekleştirilen projelerin devlete maliyeti olmayacak. İmzalanan protokoller arasında bir ilköğretim okulu, bir engelli rehberlik araştırma merkezi, bir de köy ilköğretim okulu bulunuyor. Bu projeler İnegöl'ün ismine yakışır projeler. İnegöl daha önce de bu tip projelere imza attı” dedi. Daha sonra İnegöl’de eğitime büyük katkı sağlayacak üç projenin protokolü ayrı ayrı imzalandı. Bu protokolle, hayırsever iş adamı Muzaffer Samda ve damadı Selçuk Teşik tarafından Hanife -Selçuk Teşik Rehberlik Araştırma Merkezi, Hamzabey Köy Muhtarlığı tarafından Hamzabey Köyü İlköğretim Okulunun bahçesine 2 adet lojman ve Boğazköy Muhtarlığı tarafından da daha önce yıkım kararı verilen Boğazköy İlköğretim Okulu binasının kaba inşaatı yapılacak.
Bu yazı toplam 120 defa okundu.