25 Mayıs 2012 Cuma Saat 00:23

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşitme Engelli Çocuk Okul Çıkışında Kayboldu
28 Nisan 2010 Çarşamba Saat 00:25
Fatih'te işitme engelliler ilköğretim okulunda okuyan 13 yaşındaki Süleyman Şen, okul çıkışında kayıplara karıştı

Fatih'te işitme engelliler ilköğretim okulunda okuyan 13 yaşındaki Süleyman Şen, okul çıkışında kayıplara karıştı. En son uzun boylu iki kişi ile birlikte okuldan çıkarken görülen küçük çocuğun kaçırılmış olabileceğinden endişe duyuluyor. İstanbul Polisi, işitme ve konuşma engelli küçük çocuğun bulunabilmesi için adeta seferber oldu.
Alınan bilgiye göre, Fatih Vatan Caddesi üzerindeki Mimar Sinan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 13 yaşındaki Süleyman Şen, okul çıkışında kayboldu. Son ders zilinin çalması ile servis araçlarına binen çocuklar, Şen'in araca binmediğini fark etti. Servis görevlisinin okul içinde ve çevresinde yaptığı aramalar sonuç vermeyince durum okul yetkililerine bildirildi. Arkadaşlarının, Şen'i en son okul çıkışında uzun boylu iki kişi ile birlikte gördüklerini söylemeleri üzerine okul
yönetimi, aileye bilgi verdi. Söz konusu iki kişiden haberi olmayan aile, soluğu Polis merkezinde aldı. Fatih Samatya'daki Çocuk Büro Amirliği'ne giderek ifade veren aile, gelecek müjdeli haberi bekliyor.
Kaçırılmış olabileceği değerlendirilen çocuğun bulunması için Polis ekipleri adeta alarma geçti.

www.medya365.com/

Bu yazı toplam 348 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı