Kula ilçesinde, AK Parti belediye meclis üyesi Ismail Odabasioglu, belediyede ayrimcilik yapildigini belirterek "Belediyeyi 15 yil önceki gibi yönetmeye çalisiyorlar" dedi.
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ismail Odabasioglu, belediye baskani Askin'in adeta zamana karsi yaristigini her tarafa yetismek istedigini belirterek söyle konustu: "Her seyi kendi programliyor neden kendi programladigi projelere katilmayarak kendi kendine vuruyor."
Odabasioglu, ayrica, baskanlik makaminda duvarda asili olan "Ben sen yok biz variz" yazili panonun olmasinin yeterli olmadigini söyledi. Beraber yasiyoruz beraber yönetecegiz deniyorsa bu adam ayrimciliginin niye yapildigini anlatan Odabasioglu, baskanin bu tavrindan dolayi belediye meclis üyesi arkadaslarinin da rahatsiz oldugunu anlatti. Kula için ne gerekiyorsa eli tasin altina sokmak gerektigini anlatan Odabasioglu, söyle konustu: "Ayrimcilik yapmadan hep beraber Kula'yi daha iyi yerlerde görmek
Kula'yi her platform da tasiyabilmek adina sosyal belediyecilik yapalim."
Ilçede önceki gün yapilan konferansi protesto ettigini söyleyen AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ismail Odabasioglu, gönderilen davetiyelerde ismi yazilan katilimci Kula Kaymakami Muzaffer Sahiner ve Kula Belediye Baskani Selim Askin'in konferansa katilmadiklari için programa gitmedigini ve protesto ettigini belirtti.
Odabasioglu, 80 Yil Rehabilitasyon ve Bakim Merkezi konferans salonunda yapilan Kula Belediyesi ve Kula Ortopedik ve Spastik Özürlü Çocuklari Koruma Dernegi ile ortaklasa gerçeklestirilen Engellerinizden Kurtulun Projesi kapsaminda "Hayati Paylasmak Için Engel Yok" isimli konferansa katilmayarak Belediye Baskani ve Kula Kaymakamini protesto ettigini ifade etti.
Ismail Odabasioglu, engelliler için yapilan projenin tam destekçisi oldugunu söyleyerek hazirlanan konferansta proje destekçisi Kula Belediye Baskani Selim Askin ve proje sahibi Dernek Baskani Ismail Canseven adina davetiyelerin dagitildigini söyledi. Belediye meclis üyesi olarak kendisininde davetli oldugunu anlatan Ismail Odabasioglu, "Konferansta davetiyenin üzerinde katilimcilar olarak Kula Kaymakami Muzaffer Sahiner ve Kula Belediye Baskani Selim Askin'in isminin yazilmasina ragmen katilmamalari beni
üzdü. Bu yüzden konferansa katilmayarak protesto ettim."
Simdiye kadar yapilan tüm faaliyetlere katilmaya çalistigini anlatan
Ismail Odabasioglu, sözlerini söyle tamamladi: "Engellilerimizin hayatimizda büyük önemi var. Onlar için yapilan bu proje seminerinde ilçe protokolünün olmamasi ne kadar dogrudur bilmiyorum. Bu tür organizasyonlar daha önceki günlerde belirleniyor bu nedenle Sayin Kaymakam ve belediye baskanimizin toplantiya katilmadiklarini toplanti günü ögrendim ve üzüldüm."
Bu yazı toplam 152 defa okundu.