25 Mayıs 2012 Cuma Saat 01:15

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İzciler Bilim Sergisini Gezdiler
30 Ekim 2009 Cuma Saat 14:55
Kazım Özer İlköğretim Okulu küçük izcileri ,liderleri Özcan Çalışkan eşliğinde Afyonkarahisar Valiliği'nin düzenlediği ve Milli Eğitim Müdürlülüğü'nün koordinatörlüğünde dün açılan "Bu Benim Eserim

Kazım Özer İlköğretim Okulu küçük izcileri ,liderleri Özcan Çalışkan eşliğinde Afyonkarahisar Valiliği'nin düzenlediği ve Milli Eğitim Müdürlülüğü'nün koordinatörlüğünde dün açılan "Bu Benim Eserim" Teknoloji Projeler Sergisi'ni gezdiler.

Sergide Kayseri Pınarbaşı YİBO -Pedallı akıllı fiskiye; Sakarya Bilsem Okulu-Yürüyen merdiven engeli aşan engelli; Edirne Keşan Yenice İ.Ö.O -Toplamatik, Kayseri Dinçbol İ.Ö.O -Döndür, yansıt, ötele, Afyon Aydın Doğan Sanat Merkezi-Keçenin yalıtımda değerlendirilmesi,Ankara Baybars İ.Ö O - peymey Yapalım, K.Maraş Bulanık İ.Ö.O-Hayat Aspiratörü, Uşak Sanat Merkezi- Otomatik su kesme düzeneği projeleri sergilendi. Kazım Özer İlköğretim Okulu küçük izcileri, bu sergide en çok Hayat Aspiratörü projesini beğendiler.  İzci lideri Özcan Çalışkan bu tip sergilerle izcilerimizin ufkunu açmayı hedefliyoruz. Bu sergiye emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Bu yazı toplam 178 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı