12 Şubat 2012 Pazar Saat 20:08

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kapakları Toplayalım, Engelleri Aşalım... 250 Kilo Kapakla Bir Engelli Sandalyesi Alınıyor...
15 Ağustos 2010 Pazar Saat 14:13
Ege Üniversitesi’nin sosyal sorumluluk bilincini artırmak amacıyla bütün fakülte ve yüksekokullarda uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk dersleri topluma faydalı önemli kampanyları beraberinde g

Bu kampanyalar arasında büyük destek görenlerden biri E.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin başlattığı “Kapakları toplayalım engelleri aşalım” isimli plastik şişe kapağı toplama kampanyası oldu. Kampanya Koordinatörü Prof. Dr. Nurselen Toygar, bugüne kadar 4 ton kapak toplandığını ilginin giderek arttığını söyledi.

Toygar, “Toplanan her 250 kilo kapak için bir engelli sandalyesi alınacak. Bu konuda rektörlüğümüzün de desteğiyle önemli bir yol kat ettik. Kampanyamıza bugüne kadar 95 kurum kuruluş ve kişi destek verdi ve bu sayı her geçen gün artıyor. İşadamlarımız da kampanyamıza tekerlekli sandalye bağışıyla katkıda bulabilir” dedi.

E.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurselen Toygar, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi amacıyla E.Ü. Rektörlüğü’nün öncülüğünde yapılan çalışmalardan biri olan kapak toplama kampanyasının büyük ilgi gördüğünü vurguladı. Prof. Dr. Toygar “ Rektörlüğümüzün sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesi amacıyla tüm üniversite de başlattığı “Topluma hizmet uygulamaları” dersi kapsamında başlatılan kampanya ile toplanan her 250 kilo kapak için bir engelli sandalyesi alınacak. Bu konuda rektörlüğümüzün de desteğiyle önemli bir yol katettik. Kampanyamıza bugüne kadar 95 kurum kuruluş ve kişi destek verdi ve bu sayı her geçen gün artıyor. İş adamlarımız da kampanyamıza tekerlekli sandalye bağışıyla katkıda bulabilir” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğüne bağlı Bornova Metrosu otobüs durağı amirliği de şoförleriyle ve hareket memurlarıyla kampanyaya destek için kapak toplamaya başladı. Kampanyayla ilgili konuşan hareket memuru Tuncer Karabulut ”Her gün onlarca kapağı çöpe atıyoruz yapacağımız şey yalnızca duyarlı olmak. Yolculardan da gün boyunca destek için kapak geliyor. Katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

http://www.kimseduymasin.com/ssst/haberdetay.asp?ID=2015

Bu yazı toplam 2520 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Zeliha Avcı
Kapak toplama tarihi uzatıldı mı?
Sayın Süleyman Öncül İstanbul ataşehir Belediyesinin yaptığı kampanya 31 aralık tarihine kadar uzatılmıştı.Ataşehir belediyesini arayarak kampanyanın devam edip etmediğini eğer devam ediyorsa nereye göndereceğini öğrenebilirsiniz.İstanbul ataşehir belediyesi telefonu yazdığınızda internette telefonlarını bulabilirsiniz.Aynı kampanyayı başlatan başka yerleride arayıp sorablirsiniz.

Site/Haber Yönetimi
30 Kasım 2010 Salı Saat 21:23
Süleyman ÖNCÜL
Kapak toplama tarihi uzatıldı mı?
Bizler de Tufan Yıldızlar Koleji olarak kampanyaya destek olmak istiyoruz. Topladığımız kapakları gönderim adresi neresidir? Bu konuda süre kısıtlaması olmaması gerektiğini düşünüyorum.
30 Kasım 2010 Salı Saat 14:09
Nuray Mirza(İçmimar)
kampanya süresi uzatılmalı...
İnsanlarımızın bu kampanya ile ilgili yeterince bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum.Daha ses getirir bir reklamla tanıtılmış olsa çok daha etkili olur diye düşünüyorum.
Ben duyduğum andan itibaren çöp kovalarından kapak toplar duruma geldim,tanıdığım tüm arkadaşlarıma ve konuştuğum tüm esnafa bu kampanyadan bahsetmeye çalışıyorum,herkesi bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum.
Ayrıca bu kampanya süresinin uzatılarak,bir kaç ay daha devam ettirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
05 Eylül 2010 Pazar Saat 15:26
bulent altaç
toplanan kapaklar
4)Ulaştıramadığınız kapaklar için (0216-570 50 99) Alo Çevre Hattı’ndan bilgi alabilirsiniz.

KAMPANYANIN SON TARİHİ 30 EYLÜL 2010'DUR.
01 Eylül 2010 Çarşamba Saat 17:30
Murat kerpiç (grf öğrt)
Kapakları nereye vereceğiz
İstanbul Kçekmecede Grfk Tas Bölümü olarak kampanyaya destek için topladığımız kapakları nereye vereceğiz.Araştırdıkı muhatap yer kurum bulamadık..Bir destek te biz olalım okul öğrencilerimiz bu konuda yardım bilgi aydınlatıcı her fikri veya kurum bilgisini lütfen paylaşalım..ilginize teşekkür eder birlikten güç doğer diyelim..
01 Eylül 2010 Çarşamba Saat 11:42
gökhan ŞAKAR
su kapakları
ben kapak toplayan bir özürlü yakınıyım tamam bu kapak toplama konusu çok güzelde 250 kilo bir vatandaş için çok büyük bir rakam değilmi bu benim için çok büyük bir rakam bunu 10.000 olarak en kötü ihtimalle bu sayıya düşürseniz ne kadar güzel olacak hem kendi evimde o kadar yani 250 kilo kapağı nasıl biriktireceğim bunu düşünmeniz lazım değilmi bu konuya duyarlı olmanızı bekliyorum saygılarımla .....
27 Ağustos 2010 Cuma Saat 19:57
Tüm Yorumları Göster(6)
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı