25 Mayıs 2012 Cuma Saat 01:59

Basın ve Yayın Haber Siteleri
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karnelerini gösterenler kitaplarını aldılar
27 Haziran 2010 Pazar Saat 00:10
Türkiye’de bugüne kadar gerçekleştirilmiş en büyük eğitim kampanyalarından biri olarak görülen “Karneni Göster Kitabını Al” ile İş Bankası bu yıl da yaz tatiline giren 1 milyon ilköğ

Türkiye’de bugüne kadar gerçekleştirilmiş en büyük eğitim kampanyalarından biri olarak görülen “Karneni Göster Kitabını Al” ile İş Bankası bu yıl da yaz tatiline giren 1 milyon ilköğretim öğrencisine kitap armağan ediyor. Kampanyanın üçüncü yılında 3 milyon çocuğa ulaşılmış olacak.
2009-2010 eğitim öğretim yılının sona erdiği Cuma günü Türkiye ve KKTC’deki herhangi bir İş Bankası şubesine karnesini getiren tüm ilköğretim öğrencilerine, karne notuna bakılmaksızın Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından kampanyaya özel olarak hazırlanan “Yazarlarımızdan Öyküler” adlı kitap hediye ediliyor.
“Sunuş” yazısını Doğan Hızlan’ın kaleme aldığı kitapta, Türk edebiyatının değerli yazarlarından Sait Faik Abasıyanık, Adalet Ağaoğlu, Sunay Akın, Sabahattin Ali, Necati Cumalı, Nursel Duruel, Feyza Hepçilingirler, Rıfat Ilgaz, Cemil Kavukçu, Orhan Kemal, Yaşar Kemal, Nezihe Meriç, Aziz Nesin, Mehmet Zaman Saçlıoğlu ve Necati Tosuner’e ait toplam 15 öykü yer alıyor.
Banka, bu kampanya ile 2008 yılında Türkiye kategorisinde dünyanın en prestijli iletişim ödüllerinden “Avrupa Mükemmeliyet Ödülü”nü, 2009 yılında ise Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin “Altın Pusula” ödülünü kazandığı belirtildi.

KİTAP BRAİLLE ALFABESİ İLE DE HAZIRLANDI
İş Bankası bu yıl kampanya dahilinde bir ilke daha imza atarak görme engelli çocukların da tatil sevincine ortak oluyor. Braille alfabesi ile de hazırlanan “Yazarlarımızdan Öyküler” adlı kitap, ülke genelinde görme engelli çocuklara eğitim veren okulların kütüphanelerine de armağan ediliyor.

http://www.guneyege.net

Bu yazı toplam 162 defa okundu.
Bookmark and Share
Reklam Alanı
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Ayşegül DOMANİÇ YELÇE
Tam bir yıl oldu O’nu kaybedeli…
ARŞİVDE ARA
ETİKETLER
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı