Samsun'un Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı'nın eşi Hacer Katırcı yaptığı sosyal-kültürel çalışmalarla kısa zamanda isminden söz ettirmeye başladı.
Bafra'ya atanmalarının üzerinden 75 gün geçen Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'nın eşi Hacer Katırcı ilk günden itibaren tüm sivil toplum kuruluşları ile/adklik> bir/adklik> araya gelerek, problemlerini yerinde görüyor. Özellikle engelliler derneklerini sık ziyaret/adklik> eden Bayan/adklik> Katırcı, orada bulunan engellilere ve ailelerine, "Sizleri en kısa zamanda evlerinizde ziyaret/adklik> edip, problemlerinizi orada dinleyeceğim" sözü verdikten sonra aradan 2 gün geçtikten ziyaretleri gerçekleştiriyor.
Bayan/adklik> Katırcı 3 Aralık/adklik> Engelliler Günü dolayısıyla engelli evlerine sürpriz ziyaretler/adklik> yaparak, onlara çeşitli hediyeler sundu. Duygulu anların yaşandığı ziyarette/adklik> bir/adklik> konuşma/adklik> yapan Bayan/adklik> Katırcı, "Bafra'ya geldiğimiz ilk günden itibaren engelli kardeşlerime 'sizleri evlerinizde ziyaret edeceğim' diye söz vermiştim. Bu sözümü yerine getirerek onlara geldim. Ben ve eşim Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ile/adklik> birlikte kapımızı zengin, fakir ayırt etmeden herkese açtık. Herkese aynı eşit mesafedeyiz. Bu engelli kardeşlerimize de gönlümüzü sonuna kadar/adklik> açtık. Onların derdi, bizim derdimiz, onların sevinci, bizim sevincimiz olacaktır. Tüm isteklerinde yanlarında olduğumuzu unutmamalarını istiyoruz" dedi.
Ev ziyaretlerinde ise Bafra Sosyal/adklik> Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer de engellilerin isteklerini not aldı.
Kaynak : http://www.haber3.com/kaymakam-esinden-engellilerin-ailelerine-ziyaret-1097969h.htm#ixzz1fUXlfIGq
Bu yazı toplam 114 defa okundu.