Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği(KEYDER) yöneticileri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Gonca Şimşek başkanlığındaki heyet, Başkan Yıldırım’ı 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinliklerine davet etti. KEYDER Başkanı Gonca Şimşek, yönetim kurulu üyeleri Hasan Tural, Hicret Kalaycıoğlu, Meral Demir, Şakir Güney, Çiğdem Kol, Erkan Türkmen, dernek olarak yapacakları çalışmalar hakkında Başkan Yıldırım’a bilgi verdi. Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneğinin kurucu ve onursal başkanı olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yeni oluşturulan yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve her zaman kendilerine destek olmaya devam edeceğini söyledi.
KEYDER Başkanı Gonca Şimşek, derneğin ana hedeflerinden birisinin, engelli vatandaşlarla, sağlıklı vatandaşların bir arada olmalarını sağlamak olduğunu belirterek, “Bu nedenle herkesin, hepimizin bu konuda sorumluluk alması gerektiğine inanıyorum. Sadece engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin değil, diğer tüm vatandaşlarımızın aramıza katılmasını bekliyorum” dedi
Bu yazı toplam 150 defa okundu.